Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Δεμερτζής: Θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κ. Αλεξανδρίδη

Χρήστος Δεμερτζής: Θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κ. Αλεξανδρίδη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους και όσες στήριξαν την παράταξη μας αλλά και τον προσωπικό μου αγώνα στις εκλογές αυτές.

Η εκλογή μου για τρίτη συνεχόμενη φορά και μάλιστα στις πρώτες θέσεις με γεμίζει με δύναμη, αισιοδοξία αλλά κυρίως με ευθύνη ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνετε.

Σε αυτή την θητεία πετύχαμε πολλά! Είχα την ευκαιρία στην προεκλογική περίοδο να σας παρουσιάσω το έργο μας στην αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Ήταν μια θητεία με πολλές επιτυχίες, με λάθη με εύκολες και δύσκολες στιγμές! Έκανα ότι καλύτερο για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω. Σήμερα νιώθω πλήρης γιατί μπορώ να κοιτάω τους συνδημότες μου στα μάτια, έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου.

Θα ήθελα να πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Kleanthis Mandalianos, έναν ξεχωριστό και σπάνιο άνθρωπο που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, που δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και μου έδωσε τον χρόνο και τον χώρο να πάμε την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Μπροστά!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην αντιδημαρχία και σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια αξιοποιώντας χρηματοδοτήσεις, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και βάζοντας τα θεμέλια για μια σειρά από σημαντικά έργα που καλείτε να ολοκληρώσει η επόμενη δημοτική αρχή.

Αυτή την ώρα θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο κ. Αλεξανδρίδη για την εκλογή του, άλλωστε όπως κάθε δημότης, εύχομαι τα επόμενα πέντε χρόνια της θητείας του να καταφέρει να πάει τον τόπο μας μπροστά!

Κλείνοντας, προσωπικά ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος θα ασκώ πάντα υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση, πάντα προς όφελος του δήμου και των δημοτών μας. Το οφείλω στην γενιά μας, το έχει ανάγκη ο τόπος μας που αγαπάμε και πονάμε!

Ευχαριστώ πολύ!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ