Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά φαίνεται πως η Φανή Μπαλάτογλου ευθύνεται για το πρόβλημα της σχολικής...

Τελικά φαίνεται πως η Φανή Μπαλάτογλου ευθύνεται για το πρόβλημα της σχολικής στέγης

Τελικά φαίνεται πως για το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για τις 52 υπόγειες αίθουσες, για τα δεκάδες κίμπο στις αυλές, ευθύνεται η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, Φανή Μπαλάτογλου. Έκπληξη προκαλούν τα όσα έγραψε η αντιδήμαρχος Αλεξάνδρα Κορωνίδου εγκαλώντας την κυρία Μπαλάτογλου και ρωτώντας την που ήταν όταν δημιουργούνταν τα προβλήματα στη σχολική στέγη.

Η κυρία Κορωνίδου, επί δεκαετίες παιδαγωγός και διευθύντρια σχολείου στο δήμο, συνδικαλίστρια εκλεγμένη στον Η΄ Σύλλογο Δασκάλων, συνταξιούχος πλέον, εγκάλεσε μία νέα κοπέλα για τη στάση που είχε πριν δεκαετίες, όταν δημιουργούνταν όλα αυτά τα χάλια στη σχολική στέγη. Πιθανότατα η Φανή Μπαλάτογλου να ήταν μαθήτρια, απλά δεν έτυχε να είναι μαθήτρια της κυρίας Κορωνίδου. Ίσως να έκανε κάπου κατάληψη για τα χάλια της σχολικής στέγης και ίσως ο διευθυντής του σχολείου της, αντί να είναι μαζί της και με τα υπόλοιπα παιδιά, να καλούσε την αστυνομία. Ίσως!

Το σχόλιο της κυρίας Κορωνίδου στο facebook σε κείμενο της Φανής Μπαλάτογλου είναι το παρακάτω:

«Η κα Μπαλάτογλου να μας πει πόσα χρόνια ζει στον Εύοσμο, πόσα χρόνια είναι πρόεδρος συλλόγου γονέων, πόσα χρόνια ασχολείται με το πρόβλημα της σχολικής στέγης στον τόπο μας.

Να μας πει πόσο ασχολήθηκε όταν τα παιδιά μας δεν χωρούσαν στα σχολικά κτίρια και βλέπαμε να φυτεύονται αίθουσες από το πουθενά για να τα βολέψουμε. Να μας πει όλα αυτά τα χρόνια πόσες μελέτες έγιναν, πόσα σχολεία χτίστηκαν. Επίσης να μας πει ποια χρονολογία ιδρύθηκε στα χαρτιά το 24ο δημοτικό και γιατί δε χτίστηκε τόσα χρόνια; Μήπως είχαν χάσει το μαγικό ραβδάκι οι προηγούμενες διοικήσεις και το βρήκαμε εμείς;

Να μας πει πόσο την ένοιαξε για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί μια διοίκηση οφείλει να βρίσκει ισότιμες λύσεις για όλους και όχι για κάποιους μόνο. Και μην ακούσω περί παιδαγωγικής γιατί αυτό προσβάλει τους δασκάλους σας. Δηλαδή μέχρι τώρα κάτω από τις κερκίδες δεν δίδασκαν, τώρα ξαφνικά θα γίνουν πεφωτισμένοι.

Σαφώς και όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα καλύτερα σχολικά περιβάλλοντα αλλά όλη αυτή η παρωδία ας λήξει εδώ. Γιατί το ΟΛΑ πρέπει να γραφτεί με κεφαλαία γράμματα. Δείτε λοιπόν ξανά τις ημερομηνίες όλοι και όλες Σεπτέμβρη του 19 ανέλαβε νέα διοίκηση Μάρτη του 20 παρέλυσε ο κόσμος για δύο χρόνια. Πολύ κοντή μνήμη έχετε αλλά μπορείτε να τη φρεσκάρετε. Αυτή η διοίκηση λειτούργησε ούτε για μισή θητεία και της χρεώνετε τα δεινά εικοσαετίας. Να είστε καλά».

Κιμ. Ο.

Αποστομωτική απάντηση της Φανής Μπαλάτογλου στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου
Αποστομωτική απάντηση και της Μαρίνας Σαμαρτζίδου στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου
Ποιους νέους καλεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσουν;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ