Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ψηφίστε τον κύριο Μανδαλιανό για την απαξίωση που δείχνει σε μαθητές και...

«Ψηφίστε τον κύριο Μανδαλιανό για την απαξίωση που δείχνει σε μαθητές και γονείς»

Η Φανή Μπαλάτογλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου προσπάθησε πολλές φορές να σχολιάσει μια κοινοποίηση υποψηφίου της παράταξης του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Η κοινοποίηση αφορούσε ανάρτηση του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Χρειάστηκε η κυρία Μπαλάτογλου να κάνει πολλές φορές το σχόλιο, αφού αυτό «κατέβαινε» αστραπιαία, κάθε φορά που «ανέβαινε». Δεν γνωρίζουμε αν αυτήν τη στιγμή το σχόλιο της κυρίας Μπαλάτογλου φαίνεται ή δεν φαίνεται. Το σχόλιο είναι το παρακάτω:

«Εμείς να θυμηθούμε ότι είμαστε ο Δήμος με τον μεγαλύτερο νεανικό πληθυσμό στην Ελλάδα; Εκείνος που το ξέρει, τι έκανε 4 χρόνια για αυτό;

Δεν έκανε ούτε μια μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, ενώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σχολικής στέγης στο δήμο με 52 υπόγειες αίθουσες και δεκάδες κίμπο.

Μετά από 15 χρόνια, ένα καινούριο σχολικό κτίριο παραδόθηκε φέτος τον Σεπτέμβριο, αυτό του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και θεμελιώθηκε αυτό του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, για τα οποία ο προηγούμενος δήμαρχος έκανε τις μελέτες και εξασφάλισε τις χρηματοδοτήσεις. Το μόνο που κατάφερε να κάνει για τα σχολεία αυτά ο νυν δήμαρχος ήταν να καθυστερήσει αδικαιολόγητα την ολοκλήρωση της παράδοσης του 24ου καθώς αυτό ήταν έτοιμο ένα χρόνο πριν και να καθυστερήσει την θεμελίωση του 25ου. Πήγε όμως “με ήθος και με όραμα” να φωτογραφηθεί και να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια του 24ου και στη θεμελίωση του 25ου βάζοντας φαρδιά πλατιά το όνομά του στις μαρμάρινες ταμπέλες ενώ δεν είχε καμία σχέση με τα έργα αυτά.

Αυτός που μιλάει για τη νέα γενιά είναι ο ίδιος που προσπάθησε επί δύο χρόνια να πετάξει έξω από το σχολείο τους τούς μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου για να βολέψει εκεί προσωρινά τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού, γιατί δεν ήταν ικανός να εξασφαλίσει κατάλληλη σχολική στέγη γι’ αυτά τα παιδιά, γιατί δεν ήταν ικανός να κάνει ούτε μελέτη που χρειάζεται για να ανεγερθεί το δικό τους σχολείο.

Αυτός που ενδιαφέρεται για τη νέα γενιά προσπάθησε επί δύο χρόνια να στριμώξει τους μαθητές δύο σχολείων σε ένα κτίριο που φτιάχτηκε για ένα σχολείο και να μετατρέψει ένα σύγχρονο σχολείο, το νεοαναγερθέν 24ο, σε κονσερβοκούτι καταργώντας κάθε σύγχρονη υποδομή του.

Αυτός που μιλάει για τη νέα γενιά υποστήριζε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι μαθητές του δημοτικού δεν χρειάζονται εργαστήρια φυσικής γιατί δεν τα εκτιμούν.

Αυτός που μιλάει για τη νέα γενιά έβαζε προσωπικά στοιχήματα στις πλάτες μικρών μαθητών 2 σχολείων με σκοπό να τους στοιβάξει σαν σαρδέλες σε ένα κτίριο που φτιάχτηκε για ένα σχολείο και κατηγορούσε τους γονείς τους και όποιον δεν συμφωνούσε μαζί του ως ανάλγητους και με έλλειψη ενσυναίσθησης.

Αυτός λοιπόν, που κατηγορούσε τους γονείς, δεν ντράπηκε να εμφανιστεί “με ήθος και με όραμα” στα εγκαίνια του σχολείου τους και να κόψει την κορδέλα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Αυτός λοιπόν μιλάει “με ήθος και με όραμα” για τη νέα γενιά και ζητάει την ψήφο των δημοτών για ακόμα 5 χρόνια απραξίας.

Ψηφίστε τον ανεπιφύλακτα για τις πρωτοπόρες αντιλήψεις της σαρδελοποίησης στην εκπαίδευση.

Ψηφίστε τον για την απαξίωση που δείχνει σε μαθητές και γονείς, πάντα όμως “με ήθος και με όραμα”».

Τελικά φαίνεται πως η Φανή Μπαλάτογλου ευθύνεται για το πρόβλημα της σχολικής στέγης
Αποστομωτική απάντηση της Φανής Μπαλάτογλου στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου
Αποστομωτική απάντηση και της Μαρίνας Σαμαρτζίδου στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου
Ποιους νέους καλεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσουν;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ