Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιφάσεις και αναλήθειες του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού για το debate

Αντιφάσεις και αναλήθειες του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού για το debate

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έκανε σήμερα την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ο κ. Αλεξανδρίδης υπαναχώρησε και δε θα συμμετάσχει στο debate που είχε προγραμματίσει η TV100 για σήμερα το πρωί. Λυπάμαι για την επιλογή του.

Αποδεικνύει την πλήρη αδυναμία του να υπερασπιστεί τις πολλές και συχνά αντιφατικές υποσχέσεις του, τις οποίες καταχρηστικά ονομάζει πρόγραμμα. Ο διάλογος μας – απαραίτητο στοιχείο για μία ουσιαστική προεκλογική περίοδο- θα κατεδείκνυε ότι είναι καλός στο να τάζει λαγούς με πετραχήλια προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά εντελώς ανεπαρκής να μιλήσει για την ουσία της δουλειάς ενός Δημάρχου , για την προοπτική του τόπου μας. Το κατάλαβε και … απέδρασε. Όμως, δεν μπορεί να αποδράσει και από την κρίση των συνδημοτών μας οι οποίοι απαιτούν σύγκριση λόγου και έργου.

Θα μπορούσα να θυμήσω, για την περίπτωση του κ. Αλεξανδρίδη, τη ρήση: “Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος”. Θα ήθελα όμως, να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον κ. Αλεξανδρίδη να επανορθώσει, προς όφελος της ενημέρωσης των πολιτών – μιας ενημέρωσης που κερδίζει πολλά περισσότερα από το διάλογο μας παρά από τους παράλληλους μονολόγους μας.

Για αυτό, κρατώ ανοιχτή την πρόσκληση για ένα διάλογο: Όπου θέλει, όπως θέλει, όποτε θέλει (πριν την Κυριακή)».

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, την επομένη της εκλογικής μάχης, το EURO CHANNEL είχε απευθύνει πρόσκληση στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Μανδαλιανό για συζήτηση. Την ίδια πρόσκληση για συμμετοχή απηύθυνε και στην «Αγκίδα». Εμείς αρνηθήκαμε να πάρουμε μέρος σε μια κατόπιν εορτής συζήτηση, χωρίς τους άλλους δύο υποψηφίους δημάρχους, και εξηγήσαμε αναλυτικά τους λόγους.

Μετά την ανάρτηση του κυρίου Μανδαλιανού, με την οποία κατηγορεί τον κύριο Αλεξανδρίδη για φυγομαχία και η οποία καταλήγει με πρόσκληση προς τον κύριο Αλεξανδρίδη για διάλογο όπου θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει, επικοινωνήσαμε με το EURO CHANNEL και ρωτήσαμε εάν ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε στην πρόσκληση του καναλιού.

Πραγματικά εκπλαγήκαμε γιατί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απάντησε γραπτώς με email, αρνούμενος να πάρει μέρος στη συζήτηση. Ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε στο EURO CHANNEL ότι έχει καθοριστεί debate στον τηλεοπτικό σταθμό TV100, για Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ότι δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος σε ένα debate ιδιωτικού καναλιού (EURO) με τον κύριο Αλεξανδρίδη, του οποίου ο κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και ανιψιός του ιδιοκτήτη, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Απίστευτες αντιφάσεις και αναλήθειες από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Από τη μία δηλώνει πως θα πάει σε διάλογο με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη όπου θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει ο κύριος Αλεξανδρίδης και από την άλλη απαντάει στο EURO CHANNEL ότι δεν θα πάει εκεί για τους λόγους που εξηγεί. Τελικά δηλαδή ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να πάει όπου και όπως θέλει ο ίδιος, αλλά κάνει λεονταρισμούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να πείσει τους ψηφοφόρους του.

Δυστυχώς τα όσα γράφει ο κύριος Μανδαλιανός για το debate έχουν την ίδια δόση αλήθειας που είχαν και τα όσα έλεγε για τη λειτουργία του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, για τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, για τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου, για τη λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, για το άνοιγμα της εξόδου της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, για το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού και για πολλά άλλα. Ο κύριος Μανδαλιανός ήταν αυτός που από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών απέφυγε με κάθε τρόπο την τηλεμαχία.

Σ.

Πρόσκληση της EURO τηλεόρασης στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Μανδαλιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ