Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρόσκληση της EURO τηλεόρασης στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Μανδαλιανό

Πρόσκληση της EURO τηλεόρασης στους κυρίους Αλεξανδρίδη και Μανδαλιανό

Πρόσκληση για τηλεοπτική συνάντηση απευθύνει η EURO τηλεόραση στους υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου που πέρασαν στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, κυρίους Λευτέρη Αλεξανδρίδη και Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ταυτόχρονα το τηλεοπτικό κανάλι καλεί και την «Αγκίδα» να συμμετάσχει σ’ αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση.

Ευχαριστούμε τη EURO τηλεόραση για την πρόσκληση, αλλά η «Αγκίδα» δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια τέτοια τηλεοπτική συνάντηση και δεν αποδέχεται την πρόσκληση όχι επειδή ο δήμαρχος κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός απαξίωσε την πρόσκληση της «Αγκίδας» και της EURO τηλεόρασης σε τηλεμαχία πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ενώ, λίγες ημέρες πριν, είχε δηλώσει στην «Αγκίδα» ότι θα συμμετείχε σε οποιοδήποτε debate.

Η «Αγκίδα» δεν αποδέχεται την πρόταση της EURO τηλεόρασης και θεωρεί ότι δεν είναι σωστή μια τέτοια συνάντηση, γιατί κατά τη γνώμη μας δεν είναι σωστό να μιλήσουν οι δύο από τους τέσσερις υποψηφίους δημάρχους. Εάν είχε πραγματοποιηθεί τηλεμαχία πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, ίσως να ήταν πολύ διαφορετικό, ίσως να είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν περισσότεροι δημότες. Γιατί λοιπόν να γίνει τώρα κάτι που δεν έγινε τότε με ευθύνη του δημάρχου κι ενώ θα λείπουν οι άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι; Οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου που προσήλθαν στις κάλπες την πρώτη Κυριακή μίλησαν και μίλησαν χωρίς να δούνε δυστυχώς μια τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου και να επιλέξουν.

Ευχαριστούμε τη EURO τηλεόραση για την πρόσκληση, αντιλαμβανόμαστε ότι προχώρησε σ’ αυτήν από διάθεση να ενημερωθούν καλύτερα οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου, αλλά αυτό έπρεπε να γίνει πριν την Α΄ Κυριακή με παρόντες όλους τους υποψηφίους δημάρχους. Η δημοκρατία θέλει να λένε τη γνώμη τους όλοι και δυστυχώς πριν την Α΄ Κυριακή δεν την είπαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι με ευθύνη του δημάρχου. Μια τέτοια τηλεοπτική συνάντηση τώρα, κατόπιν εορτής, απαξιώνει και τους υποψηφίους δημάρχους που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου των εκλογών, απαξιώνει και τους χιλιάδες ψηφοφόρους τους. Τη μάχη των δημοτικών εκλογών θα έπρεπε να τη δώσουν και οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι με ίσους όρους.

Η πρόσκληση της EURO τηλεόρασης είναι η παρακάτω:

«Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και πάντα με σεβασμό στη δημοκρατία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, η EURO τηλεόραση, ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός της περιοχής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ζητά εκ νέου από τους δυο υποψήφιους Δημάρχους κυρίους Λευτέρη Αλεξανδρίδη και Κλεάνθη Μανδαλιανό να εμφανιστούν από κοινού σε μια τηλεοπτική συνάντηση.

Ταυτόχρονα καλούμε και την AgkidaPress.gr να συμμετάσχει στο πάνελ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ