Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό τη Δευτέρα η πόρτα του γραφείου του κυρίου Ταξίδη θα είναι...

Από τη Δευτέρα η πόρτα του γραφείου του κυρίου Ταξίδη θα είναι ανοιχτή

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Ταξίδης:

«ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ Ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στην προτροπή του υποψήφιου Δημάρχου κ Αλεξανδρίδη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο, ότι από τη Δευτέρα δε θα πρέπει να είμαστε στις θέσεις μας γιατί έρχονται αυτοί απαντάμε ότι οι δημότες αποφασίζουν με την ψήφο τους για τη διοίκηση του Δήμου. Από τη Δευτέρα και για την επόμενη πενταετία λοιπόν η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή για να ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου μας».

Είναι προφανές πως εάν εκλεγεί η παράταξη Αλεξανδρίδη στη διοίκηση του δήμου, θα πρέπει να φύγει από τη διοίκηση η παράταξη Μανδαλιανού. Εκτός κι αν ο κύριος Ταξίδης πιστεύει ότι θα πρέπει να του στρώσουν μια φλοκάτη στο δημαρχείο για να ξαπλώνει σαν τσέλιγκας ακόμα και αν η παράταξή του δεν κερδίσει τις εκλογές.

Είναι όμως να αναρωτιέται κανείς γιατί θα ανοίξει την πόρτα του ο κύριος Ταξίδης τη Δευτέρα για να ενημερώσει και τον κύριο Αλεξανδρίδη και όποιον άλλον θέλει να ενημερωθεί και δεν την άνοιγε τόσον καιρό να τους ενημερώσει.

Είναι άξιο απορίας γιατί η διοίκηση του δήμου δεν έκανε απολογισμό έργου, ώστε να ενημερωθεί και ο κύριος Αλεξανδρίδης και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι και θα ανοίξει την πόρτα του γραφείου του ο κύριος Ταξίδης κατόπιν εκλογών για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους!

Περίεργα πράγματα ακούγονται από τη διοίκηση Μανδαλιανού ακόμα και λίγο πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ