Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Άξιον απορίας το θράσος μελών της διοίκησης Μανδαλιανού»

«Άξιον απορίας το θράσος μελών της διοίκησης Μανδαλιανού»

Είναι πραγματικά απορίας άξιον το θράσος με το οποίο λειτουργούν μέλη της διοίκησης του δήμου.

Την ημέρα των εκλογών ο αντιδήμαρχος Παιδείας πλησίασε την πρόεδρο του συλλόγου γονέων έξω από το εκλογικό κέντρο με σκοπό δήθεν να της δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία που έγινε για την εξωτερική σκάλα του σχολείου μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της!!! Την ίδια ώρα βέβαια βρήκε τρόπο να την μπλοκάρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σαν να μην έφτανε η υποκρισία και οι φθηνές δικαιολογίες με τις οποίες προσπαθούσε να μας πείσει ότι όλα έγιναν καλά το προηγούμενο διάστημα και ότι δεν είναι ευθύνη της αντιδήμαρχος Παιδείας αλλά της τεχνικής υπηρεσίας και ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της εξωτερικής σκάλας, αυτός βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην πρόεδρο του σχολείου μας του συλλόγου μας μιλώντας για λάσπη ..και ψεύτικες καταγγελίες.

Καλούμε για άλλη μία φορά τη διοίκηση του δήμου και τους υπευθύνους αντιδημάρχους να προχωρήσουν στην άμεση αποκατάσταση και επιδιόρθωση της εξωτερικής σκάλας και να σταματήσουν τις απειλές που σκοπό έχουν να μας κάνουν να σωπάσουμε.

Ο σύλλογος γονέων θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους και μοναδικός σκοπός του είναι να διεκδικεί λύσεις στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν γονείς και μαθητές.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Για μισό κιλό μπογιά…
«Σκάλα σκουριασμένη και παρατημένη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού»
Αποστομωτική απάντηση της Μαρίνας Σαμαρτζίδου και του Δημήτρη Χριστάκη στον Γιώργο Σταυρίδη
Ο Κώστας Σωτηράκης υπεύθυνος για τα χάλια της σκάλας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ