Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κώστας Σωτηράκης υπεύθυνος για τα χάλια της σκάλας του 4ου Δημοτικού...

Ο Κώστας Σωτηράκης υπεύθυνος για τα χάλια της σκάλας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού

Τελικά η σκουριασμένη σκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού και χρησιμοποιείται και πρέπει να συντηρηθεί. Τελικά αυτό φαίνεται και από σχόλια στο facebook του ίδιου του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, ο οποίος έγραψε:

«Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας έχω υποχρέωση να σας ενημερώσω. Η συντήρηση ανήκει στην τεχνική υπηρεσία.» και παρακάτω «Συζήτησα σήμερα με τον Προϊστάμενο για να την συντηρήσουμε!»

Τελικά η σκάλα έπρεπε να συντηρηθεί, δεν συντηρήθηκε και ο κύριος Σταυρίδης έγραψε όσα έγραψε για να μην εκθέσει τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος κοντεύει δύο χρόνια στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία χωρίς να έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα. Ο κύριος Σωτηράκης επαναλαμβάνει μονότονα ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 30 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει μερεμέτια τα επόμενα χρόνια.

Κακώς ο κύριος Σταυρίδης εκτέθηκε, αφού είναι γνωστό ότι προσπαθεί. Θα μπορούσε να πει από την αρχή ότι υπεύθυνος είναι ο κύριος Σωτηράκης, αλλά εκείνος κάνει με τη σκάλα ότι και με το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, που χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να το λειτουργήσει.

Ας φροντίσει ο κύριος Σωτηράκης να συντηρήσει τη σκάλα για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά. Δεν είναι δυνατόν μια σκάλα που τη χρησιμοποιούν παιδιά, μια σκάλα διαφυγής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που πρέπει, αν χρειαστεί, να σηκώσει δεκάδες παιδιά σε λίγα δευτερόλεπτα, να είναι σ’ αυτά τα χάλια και ο κύριος Σωτηράκης να κοιμάται ήσυχος.

Βασίλης Κιμ.

«Η σκουριασμένη σκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού χρησιμοποιείται»

Αποστομωτική απάντηση της Μαρίνας Σαμαρτζίδου και του Δημήτρη Χριστάκη στον Γιώργο Σταυρίδη

Ο γνωστός Γιώργος Σταυρίδης προσπαθεί να χρεώσει την «Αγκίδα»

«Σκάλα σκουριασμένη και παρατημένη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ