Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποστομωτική απάντηση της Μαρίνας Σαμαρτζίδου και του Δημήτρη Χριστάκη στον Γιώργο Σταυρίδη

Αποστομωτική απάντηση της Μαρίνας Σαμαρτζίδου και του Δημήτρη Χριστάκη στον Γιώργο Σταυρίδη

Αποστομωτική απάντησε έλαβε ο Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, από την Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση και από τον Δημήτρη Χριστάκη στις εξυπνάδες που έγραψε περί τρομοκρατίας για τη σκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού.

Η απάντηση που έλαβε από τον Δημήτρη Χριστάκη, με σχόλιο στο facebook, ήταν η παρακάτω:

«Εάν δεν χρησιμοποιείται τότε γιατί υπάρχει; Άρα μια σκάλα εγκαταλειμμένη είναι πιο επικίνδυνη ακόμα και από τις επιπτώσεις της σκουριάς και της μη συντήρησης Κε Σταυρίδη».

Η απάντηση που έλαβε από τη Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, επίσης με σχόλιο στο facebook, ήταν η παρακάτω:

«Επειδή μου χρεώνεται ότι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ τους γονείς των μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, θα ήθελα με την ιδιότητα που έχετε να μας πληροφορήσετε, ποια είναι η χρησιμότητα της σκάλας αυτής;

Εάν είναι λειτουργική ή αν πρόκειται για κάποιο ντεκόρ.

Απαντήστε μου και θα αναφέρω και άλλους που σας έχουν ενοχλήσει για τη συγκεκριμένη σκάλα.

Περιμένω!!»

Δηλαδή τον κύριο Σταυρίδη τον έχουν ενοχλήσει γι’ αυτήν τη σκάλα, δηλαδή είναι ενημερωμένος για την επικινδυνότητά της και τόλμησε να κάνει τέτοια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δυστυχώς αυτός είναι ο κύριος Σταυρίδης και το έχει αποδείξει κι άλλες φορές, αυτή είναι και η διοίκηση Μανδαλιανού.

Όσο για τη Μαρίνα Σαμαρτζίδου, θα περιμένει πολύ. Σιγά να μην απαντήσει ο κύριος Σταυρίδης. Πιθανότατα θα γράψει σε κάποια στιγμή κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και όποιος το δει το είδε. Το ότι ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι απαντούν σε τόσο σοβαρά θέματα με δελτία τύπου, για τον κύριο Σταυρίδη και για τη διοίκησή του είναι ψιλά γράμματα.

Κιμ. Ο.

«Η σκουριασμένη σκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού χρησιμοποιείται»

Ο Κώστας Σωτηράκης υπεύθυνος για τα χάλια της σκάλας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ