Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛάζαρος Επανωμίτης: Άμεσες ενέργειες για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι αθλητικές...

Λάζαρος Επανωμίτης: Άμεσες ενέργειες για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Λάζαρος Επανωμίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Η αυριανή διοίκηση του δήμου, με δήμαρχο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, θα φροντίσει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς καμία να παρουσιάζει την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο της περιοχής Ελπίδας, χωρίς κανένα γήπεδο να είναι επικίνδυνο για τους αθλητές.

Η αυριανή διοίκηση του δήμου, με δήμαρχο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, θα φροντίσει να ολοκληρωθούν όσες αθλητικές εγκαταστάσεις δεν έχουν παραδοθεί ακόμη για χρήση και θα φροντίσει να κάνει άμεσα μελέτες για τη δημιουργία νέων. Δεν είναι δυνατόν οι ομάδες του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας να κάνουν προπονήσεις και να παίζουν εκτός του δήμου, μέχρι και στον Πεντάλοφο.

Είναι σαφές ότι η αυριανή διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα κάνει τα πάντα προκειμένου αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε πρώην στρατόπεδα του δήμου να είναι σε άριστη κατάσταση και να χρησιμοποιούνται δωρεάν από τους δημότες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ