Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάτοικοι του Κορδελιού επιτέθηκαν φραστικά στον δήμαρχο ζητώντας του να φύγει

Κάτοικοι του Κορδελιού επιτέθηκαν φραστικά στον δήμαρχο ζητώντας του να φύγει

Έντονο φραστικό ραστικό επεισόδιο με κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού είχε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στον πεζόδρομο του Κορδελιού.

Κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού αντέδρασαν έντονα στην παρουσία του δημάρχου και του ζήτησαν να αποχωρήσει. Στις αντιδράσεις και στις φωνές των κατοίκων, ο δήμαρχος αντέδρασε και ο ίδιος με φωνές και ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και δεν πήρε έκταση στο επεισόδιο.

Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και το επιτελείο του εντόπισαν ότι στο Ελευθέριο Κορδελιό έχουν μεγάλο εκλογικό πρόβλημα και γι’ αυτό συνεχώς περιοδεύουν εκεί προσπαθώντας να πείσουν τους κατοίκους ότι δεν έχουν καταλάβει καλά και ότι ο δήμαρχος και η διοίκησή του έχουν κάνει πολλά γι’ αυτούς. Ο δήμαρχος και οι υποψήφιοί του παραμονές των εκλογών ανακάλυψαν το Ελευθέριο Κορδελιό.

Δυστυχώς όμως για τον δήμαρχο και την παράταξή του η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και η προσπάθεια να την αντιστρέψουν με τα λόγια, εξοργίζει τους κατοίκους. Ούτε για το σωστό φωτισμό των κεντρικών δρόμων της περιοχής δεν φρόντισε ο δήμαρχος. Ίσως γι’ αυτό συνεχώς περιοδεύει μέρα στο Κορδελιό, γιατί τη νύχτα δεν θα μπορούσαν να τον δούνε.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ