Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα συνεργαστεί με την «Αγκίδα» ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Θα συνεργαστεί με την «Αγκίδα» ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μετά τις δημοτικές εκλογές, που θα πάψει να είναι δήμαρχος, θα συνεργαστεί με την «Αγκίδα».

Ο κύριος Μανδαλιανός θα γράφει κείμενα με τα οποία θα σατιρίζει τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά και με όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, προκειμένου να πείσει την «Αγκίδα» ότι πρέπει να συνεργαστεί μαζί του, έχει ήδη αρχίσει και γράφει σατιρικά κείμενα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Γράφει λοιπόν σ’ ένα τέτοιο κείμενο ο υποψήφιος σατυρικός αρθρογράφος της «Αγκίδας» Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Και τι έκανε τέσσερα χρόνια ο Μανδαλιανός για την Παιδεία;

✅ Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του 24ου ΔΣ Ευόσμου, δίπλα από το ΔΑΚ

✅ Ξεκίνησε η κατασκευή του 25ου ΔΣ Ευόσμου στην οδό Μακρυγιάννη»

Γράφει σε άλλο σατυρικό κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κύριος Μανδαλιανός:

«Και τι έκανε τέσσερα χρόνια ο Μανδαλιανός στο Κορδελιό;

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (πανδημία, απλή αναλογική, ενεργειακή κρίση, πληθωριστικές πιέσεις), δουλέψαμε σκληρά και βάλαμε τις βάσεις για ένα καλύτερο Κορδελιό. Το Κορδελιό του 2023 είναι ήδη καλύτερο από εκείνο του 2019».

Μπορεί σαν δήμαρχος ο κύριος Μανδαλιανός να απέτυχε παταγωδώς, αλλά ως σατυρικός αρθρογράφος της «Αγκίδας» θα γράψει ιστορία. Μαζί με τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό θα απογειώσουμε τη σάτιρα σε επίπεδα που θα ζήλευε ο Αριστοφάνης. Δύναται μάλιστα να σηκωθεί ο Αριστοφάνης και να μας χειροκροτήσει, πράγμα που θα κάνουν σίγουρα ο Σουρής και ο Ραφαηλίδης!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ