Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα ξανακάνουμε την Μπαριώτη μια όμορφη περιοχή

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα ξανακάνουμε την Μπαριώτη μια όμορφη περιοχή

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα ξανακάνουμε την Μπαριώτη μια όμορφη περιοχή. Καθαρή, φωτεινή, με πράσινο, πάρκα και παιδικές χαρές

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» τόνισε ότι έφτασε η ώρα να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία ο χώρος του στρατοπέδου «Παπακυριαζή»

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε για τελευταία φορά οποιαδήποτε μορφή ανάπλασης στην περιοχή Μπαριώτη. Είτε στην οδό Αριστοτέλους, είτε στους μικρότερους δρόμους, είτε στις γειτονιές. Εμείς θα την κάνουμε ξανά μια όμορφη περιοχή, μια περιοχή καθαρή, φωτεινή, με πάρκα, παιδικές χαρές και πράσινο για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά μας. Θα φέρουμε νέα ελπίδα, θα χαράξουμε νέα πορεία σε αυτόν τον τόπο. Γιατί το αξίζει, γιατί το αξίζουν οι κάτοικοί της».

Παρά τη βροχή που έπεφτε συνεχώς, πλήθος πολιτών συμμετείχε στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην περιοχή Μπαριώτη ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα.

Στην ομιλία του άσκησε κριτική στη διοίκηση του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα σχολικής στέγης στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρο το δήμο, τονίζοντας ότι έκλεισε και ο μοναδικός παιδικός σταθμός που εξυπηρετούσε τους κατοίκους από την Μπαριώτη μέχρι την Ηλιούπολη.

«Εμείς θα κάνουμε σύγχρονα σχολεία, θα ανοίξουμε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Έκλεισαν και τα ΚΑΠΗ και ξέχασαν την τρίτη ηλικία, τους γονείς μας, οι οποίοι χρειάζονται τη φροντίδα όλων μας. Εμείς θα ανοίξουμε και ΚΑΠΗ, με όλες τις υποδομές και τις παροχές. Με γιατρούς, με θεατρικό, με χορωδία, με εκδρομές», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Αναφέρθηκε και στην έλλειψη ελεύθερων χώρων στην Μπαριώτη, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο. Τόνισε, παράλληλα, ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν κινδύνους και στο γειτονικό αθλητικό πάρκο, εξαιτίας των παραμελημένων υποδομών του, τις οποίες δεσμεύθηκε ότι θα αναπλάσει εκ βάθρων.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» σημείωσε ακόμα, ότι ήρθε η ώρα να φύγει από την περιοχή το στρατόπεδο «Παπακυριαζή» και να αποδοθεί ο χώρος του στην τοπική κοινωνία, προκειμένου μετατραπεί σε πάρκο και χώρο πρασίνου.

Είπε επίσης ότι θα δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους για τα τετράποδα ζώα συντροφιάς, ώστε να μη βρίσκονται στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά. Τόνισε ακόμη ότι η τοπική αγορά και οι επαγγελματίες μπορούν να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, «ώστε να αναβαθμιστεί μία περιοχή, να της δώσουν ζωή. Εμείς θα κρατήσουμε ψηλά την τοπική αγορά».

Τέλος, αναφερόμενος στους συγκεντρωμένους είπε, ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πρέπει να στείλουν δύο μηνύματα. «Το πρώτο μήνυμα είναι η συμμετοχή σας και όχι η αποχή και η αδράνεια. Το δεύτερο είναι να δώσετε δύναμη στους εκπροσώπους σας στην παράταξή μας, για να αλλάξουμε τον τόπο, να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Ελάτε μαζί μας, για να αποδείξουμε ότι σε αυτήν την παράταξη υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να δίνουν μάχες και θα τις δώσουν, όπου χρειαστεί. Είναι δέσμευσή μας ότι θα βρισκόμαστε όλη μέρα δίπλα στον πολίτη. Δεν βάζουμε όριο στην προσφορά», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ