Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε ένα πανό που να δείχνει ότι πρόκειται για Φεστιβάλ Μπύρας και...

Ούτε ένα πανό που να δείχνει ότι πρόκειται για Φεστιβάλ Μπύρας και Φαγητού

Έστησε η διοίκηση Μανδαλιανού προεκλογικά ένα πενθήμερο φεστιβάλ Μπύρας και Φαγητού στο πάρκο της Μουσών καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να βρει μαζεμένο κόσμο για να του μιλήσει για τις ασφαλτοστρώσεις που έκανε, γιατί τίποτε άλλο δεν έκανε. Τα υπόλοιπα ΘΑ τα κάνει στην επόμενη θητεία της, εάν την ψηφίσουν οι δημότες.

Σταματούσαν αυτοκίνητα κατά το χθεσινό πρώτο βράδυ των εκδηλώσεων και ρωτούσαν τι γίνεται. Σήμερα σταματούσαν και ρωτούσαν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, βλέποντας το στήσιμο στο πάρκο της Μουσών. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε να βάλει ούτε ένα μεγάλο πανό από τη μια άκρη της 25ης Μαρτίου έως την άλλη, στην είσοδο δηλαδή του πάρκου της Μουσών από την οδό 25ης Μαρτίου, το οποίο να γράφει ότι πρόκειται για φεστιβάλ μπύρας.

Βέβαια η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε χρόνια να βάλει επιγραφή στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» για να ξέρει όποιος το βλέπει, τι βλέπει, και την έβαλαν προεκλογικά. Στο Φεστιβάλ Μπύρας θα βάλει πανό; Δουλειές του ποδαριού της διοίκησης Μανδαλιανού.

Χρήστος Μούτσας

Φεστιβάλ Μπύρας στα επίπεδα της ανεπάρκειας της διοίκησης Μανδαλιανού

Ευχέλαιο στο χώρο του Φεστιβάλ Μπύρας στο πάρκο της Μουσών…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ