Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης...

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Δήμος Πρωταγωνιστής”

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Συγκλονιστική η παρουσία ατόμων κάθε ηλικίας στα εγκαίνια-αγιασμό του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Δήμος Πρωταγωνιστής”

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: “Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν καταφέραμε να βρούμε ούτε ένα έργο που να υλοποίησε η σημερινή δημοτική αρχή”

Σύνθημα νίκης έδωσε η συγκλονιστική συμμετοχή ατόμων κάθε ηλικίας στα εγκαίνια και τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Δήμος Πρωταγωνιστής”, στην οδό Σμύρνης 3, στον Εύοσμο.

“Εδώ και τέσσερα χρόνια ψάχνουμε να βρούμε, τι έκανε για τον τόπο μας η δημοτική αρχή. Δεν καταφέραμε να βρούμε ούτε ένα έργο, τη στιγμή που συνεχίζει να δίνει υποσχέσεις. Φτάνουν πια οι υποσχέσεις. Πλέον ήρθε η ώρα των έργων, τα οποία εμείς, με τη στήριξή σας, θα κάνουμε. Θα τα αλλάξουμε όλα, γιατί πρέπει ο τόπος μας να γίνει αυτός που αξίζει σε όλους μας. Ο κόσμος λέει ότι στις 8 Οκτωβρίου ο δήμος μας αφήνει πίσω τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση. Σήμερα, δώσαμε την απάντηση ότι η αλλαγή ξεκινάει από εδώ, από τον Εύοσμο”, είπε στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Πρωταγωνιστής” και υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο ίδιος υπογράμμισε, ότι οι συνδημότες του δεν αντέχουν να ζουν άλλο σε βρώμικο δήμο και να βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε υπόγειες αίθουσες και σε προκάτ.

“Ο δήμος μας έχει 18.000 μαθητές, αλλά, δυστυχώς, τα παιδιά μας κάνουν μάθημα σε 52 υπόγειες αίθουσες και σε προκάτ. Κανένας ευρωπαϊκός δήμος δεν έχει τέτοιες τριτοκοσμικές εγκαταστάσεις στην Παιδεία. Δεν μπορεί δήμοι με το μισό πληθυσμό από το δικό μας, να έχουν περισσότερα σύγχρονα σχολεία και ΚΔΑΠ. Όπου υπάρχει μάχη, θα τη δώσουμε. Θα τα αλλάξουμε όλα μαχόμενοι. Δεν ήρθαμε να αντιπαρατεθούμε με κανέναν. Ήρθαμε να δουλέψουμε, γιατί θέλουμε έναν καλύτερο δήμο, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας”, τόνισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ο ίδιος ανέφερε, ότι εδώ και μισό αιώνα ο Εύοσμος έχει ως μεγαλύτερο γήπεδο αυτό του Αγροτικού Αστέρα και ότι εδώ και πολλά χρόνια γίνεται συζήτηση για την ολοκλήρωση κατασκευής του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν του περιφερειακού, τα οποία έχουν μετατραπεί σε κουφάρια.

Σημείωσε ότι προτεραιότητα της παράταξής του είναι να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κάτι που θα γίνει με την τοποθέτηση επαρκούς φωτισμού σε όλο το δήμο και τόνισε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη του τόπου με “πράσινες” επενδύσεις, αφού ολόκληρη η περιοχή βάλλεται από ρυπογόνες επιχειρήσεις.

“Η ανάπτυξη θα ξεκινήσει από τους επαγγελματίες. Είδαμε τη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Η αγορά του δήμου μας πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί το μετρό. Το έργο αυτό μπορούμε να το κάνουμε ευλογία για τον τόπο μας. Να φέρουμε κόσμο. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε τους πολίτες, τα μαγαζιά, τα νοικοκυριά. Για να μην ταλαιπωρείται η τοπική κοινωνία, θα οριοθετήσουμε τις λαϊκές αγορές”, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

Είπε ακόμα, ότι θέλει δίπλα του τους ηλικιωμένους και ότι αισθάνεται ντροπή που για καιρό δε λειτουργούσαν τα ΚΑΠΗ. Για τα τελευταία ανέφερε, ότι θα ενισχυθούν με γιατρούς και θα εμπλουτιστούν με προγράμματα θεάτρου, μουσικής και εκδρομών. Ανέφερε, επίσης, ότι με τη χρήση της τεχνολογίας θα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία των πολιτών με τη δημοτική αρχή και ότι θα αναβιώσει το θεσμό των τοπικών συμβουλίων, ώστε να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες στο αύριο του δήμου.

“Θα δώσουμε μάχες στην Περιφέρεια, στην Αθήνα, στην Ευρώπη. Η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει φέρει ούτε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Εμείς θα ιδρύσουμε γραφεία του δήμου μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να φέρουμε χρήματα στον τόπο μας. Στις 8 Οκτωβρίου δώστε δύναμη στην παράταξή μας, για να κάνουμε τις αλλαγές, για τις οποίες θα είμαστε όλοι περήφανοι. Όλοι μαζί θα κάνουμε το δήμο μας πρωταγωνιστή”, κατέληξε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ