Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦεστιβάλ Μπύρας στα επίπεδα της ανεπάρκειας της διοίκησης Μανδαλιανού

Φεστιβάλ Μπύρας στα επίπεδα της ανεπάρκειας της διοίκησης Μανδαλιανού

Δύο μέρες τώρα στο Φεστιβάλ Μπύρας και Φαγητού που διοργανώνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πάρκο της Μουσών, ζούμε, για μία ακόμα φορά, την ανεπάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού.

Έστησαν ένα φεστιβάλ στο πόδι για να κάνουν ψηφοθηρία και ισχυρίζονται πως είναι η συνέχεια της Λευκής Νύχτας. Ευτυχώς τη Λευκή Νύχτα τη διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, αλλιώς, αν έμενε στα χέρια της διοίκησης Μανδαλιανού, θα ζούσαμε τα ίδια χάλια που ζούμε στο Φεστιβάλ Μπύρας.

Η αθρόα προσέλευση κόσμου στο πάρκο της Μουσών για το Φεστιβάλ Μπύρας, θα γυρίσει μπούμερανγκ στην παράταξη Μανδαλιανού γιατί οι δημότες ζούνε μια μικρογραφία των έργων της διοίκησης του δήμου.

Και τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, όπως και την πρώτη, η τάση του ηλεκτρικού ρεύματος έπεσε καμιά δεκαριά φορές, για να μην γράψουμε καμιά εικοσαριά φορές. Χάσαμε το λογαριασμό. Πραγματικά απορούμε που οι καντίνες, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο, δεν έχουν φύγει ακόμη. Δεν φοβούνται μήπως καταστραφούν οι ηλεκτρικές συσκευές τους από τη συνεχόμενη αυξομείωση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος; Η διοίκηση Μανδαλιανού σ’ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να στήσει αγάλματα.

Κατά την πτώση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος και του σκοταδιού που επικρατούσε στο χώρο, δύο τουλάχιστον άτομα σκόνταψαν στους κομμένους κορμούς, που φαίνονται στη φωτογραφία, και έπεσαν κάτω. Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν τυχερή που κανένας άνθρωπος δεν είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα. Είχαν σκοπό να κάνουν μια τόσο μεγάλη εκδήλωση και άφησαν τους συγκεκριμένους κορμούς να προεξέχουν, λες και ο κόσμος θα προσερχόταν στο χώρο για να συμμετάσχει σε κάποια άσκηση των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού.

Κατά τη δεύτερη μέρα έπεσαν λίγες ψιχάλες γύρω στις 7 το απόγευμα. Τα τραπέζια και οι καρέκλες έγιναν χάλια. Ο δήμος δεν είχε προνοήσει να βρίσκονται στο χώρο εργαζόμενοι για να φροντίσουν να καθαρίσουν καρέκλες και τραπέζια. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, που δεν κουβαλούσαν μαζί τους χαρτομάντιλα, έψαχναν απεγνωσμένα να βρούνε χαρτί για να καθαρίσουν τα τραπεζοκαθίσματα που θα κάθονταν.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έστησε μια πενθήμερη εκδήλωση, στην οποία ήταν σίγουρο πως θα συγκεντρώνονταν χιλιάδες άνθρωποι, όπως έδειξαν και οι δύο πρώτες ημέρες. Δεν φρόντισε όμως να φέρει κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα τα απορρίμματα των χιλιάδων επισκεπτών της εκδήλωσης να μην χωρούν φυσικά στους κάδους της γειτονιάς.

Μπροστά στα παραπάνω, το πανό που λείπει από την εκδήλωση, είναι πταίσμα. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Έστησε ένα Φεστιβάλ Μπύρας ακριβώς όπως στήνει τα πάντα κατά τη θητεία της. Δουλειές του ποδαριού, πασαλείμματα, Άρτζι, Μπούρτζι και λουλάς. Θέλουνε και ψήφο για να συνεχίσουν αυτά τα χάλια.

Ν. Με.

Ευχέλαιο στο χώρο του Φεστιβάλ Μπύρας στο πάρκο της Μουσών…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ