Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌντως ο κατήφορος δεν έχει τέλος κύριε Στεργιάδη

Όντως ο κατήφορος δεν έχει τέλος κύριε Στεργιάδη

Ο κύριος Στέργιος Στεργιάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την απαράδεκτη ανάρτηση του δημάρχου για τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο κύριος δήμαρχος λέει ότι η κυρία Πασχαλίδου δεν έχει αρκετή αξιοπρέπεια, ότι ο κατήφορός της δεν έχει τέλος, ότι βουλιάζει στο βούρκο που η ίδια, μαζί με άλλους, δημιούργησαν.

Ποιος είναι ο κύριος Στεργιάδης που κοινοποίησε μια τέτοια ανάρτηση; Ο κύριος Στεργιάδης ήταν δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Σούλα, όπως και η κυρία Πασχαλίδου. Ο κύριος Στεργιάδης έφυγε από τη διοίκηση Σούλα και προσχώρησε στην παράταξη Καμαρινού, όπως και η κυρία Πασχαλίδου. Ο κύριος Στεργιάδης είχε, δηλαδή, κοινή πορεία με την κυρία Πασχαλίδου.

Τώρα που η κυρία Πασχαλίδου δεν έκανε την ίδια επιλογή με τον κύριο Στεργιάδη, είναι όλα αυτά που της καταλογίζει ο δήμαρχος και τα προσυπογράφει ο κύριος Στεργιάδης. Όντως ο κατήφορος δεν έχει τέλος κύριε Στεργιάδη.

Δυστυχώς όμως αποδεικνύεται πως αυτή ακριβώς είναι η παράταξη Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Μαρία Πασχαλίδου: Πολιτική με προσωπικά βιώματα δεν ασκείται κύριε Μανδαλιανέ
Μαρία Πασχαλίδου: Και αξιοπρέπεια έχω και αλήθεια λέω
Χρήστος Αντίνου: Σήμερα να δώσει ο δήμαρχος στη δημοσιότητα το σχεδιασμό ανέγερσης Ειδικού Σχολείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ