Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο σλόγκαν «ψηφίστε την γιατί είναι γυναίκα» τελείωσε…

Το σλόγκαν «ψηφίστε την γιατί είναι γυναίκα» τελείωσε…

Το σλόγκαν «ψηφίστε την γιατί είναι γυναίκα» τελείωσε στις εσωτερικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σλόγκαν απέτυχε παταγωδώς, ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα έχει εκλεγεί επανειλημμένως βουλευτής και έχει φτάσει μέχρι και στη θέση υπουργού, δεν ήταν δηλαδή το μόνο της προσόν το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

Το σλόγκαν «ψηφίστε την γιατί είναι γυναίκα» απέτυχε παταγωδώς σ’ έναν πολιτικό χώρο που είχε περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, παρ’ όλο που πίσω από αυτή τη γυναίκα υπήρχε και μια ιδεολογική πλατφόρμα.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ακούστηκαν διάφορα τέτοια σλόγκαν όπως «συντάσσομαι μαζί της επειδή είναι γυναίκα», «θα έχει μεγαλύτερες ευαισθησίες επειδή είναι γυναίκα» και τελικά «ψηφίστε την επειδή είναι γυναίκα».

Φάνηκε στις εσωτερικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ πως το συγκεκριμένο σλόγκαν με επιπλέον κάποια ιδεολογική πλατφόρμα δεν λέει τίποτα ούτε στις γυναίκες ψηφοφόρους. Η γυναίκα υποψήφια θα πρέπει να έχει να προτείνει κάτι παραπάνω, κάτι καλύτερο από τους συνυποψηφίους της και θα πρέπει να έχει δώσει δείγματα γραφής που να αποδεικνύουν ότι μπορεί να υλοποιήσει αυτά που προτείνει. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου απομένουν δυόμιση εβδομάδες για να φανεί πόσο τόπο έπιασε από μόνο του το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ