Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨήφο στη διοίκηση Μανδαλιανού που δημιούργησε τον κόσμο…

Ψήφο στη διοίκηση Μανδαλιανού που δημιούργησε τον κόσμο…

Όλες οι μέχρι τώρα θεωρίες για τη δημιουργία του κόσμου ήταν ψευδείς, γιατί ο κόσμος δεν δημιουργήθηκε ούτε από το Θεό, ούτε από εκρήξεις.

Τον κόσμο τον δημιούργησε η διοίκηση Μανδαλιανού και την 7η ημέρα της δημιουργίας αντί να ξεκουραστεί, αποφάσισε να κάτσει στο σβέρκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στην πορεία για τις εκλογές, μέχρι και τα παραπάνω ίσως ακούσουμε από τον μάχιμο έγκριτο δημοσιογράφο και χειροκροτητή της διοίκησης Μανδαλιανού Πέτρο Λεμπετλή, ο οποίος έγραψε στο facebook για τη Λευκή Νύχτα που έγινε στον Εύοσμο:

«Όντως ήταν μια υπέροχη βραδιά. Πολλά μπράβο στον εμπορικό σύλλογο για την πρωτοβουλία του, τους χορηγούς για την στήριξή τους κ την Δημαρχία για την όλη οργάνωση και υποστήριξη!!»

Η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, σύμφωνα με τον κύριο Λεμπετλή, η όλη οργάνωση και υποστήριξη του δήμου! Πραγματικά απίθανα πράγματα, αφού από μία τεράστια εκδήλωση, ο δήμος είχε την οργάνωση της συναυλίας. Όλα τα άλλα οργανώθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο, αλλά ο μάχιμος έγκριτος δημοσιογράφος τα πίστωσε στη διοίκηση Μανδαλιανού. Προφανώς όμως ο χειροκροτητής της διοίκησης Μανδαλιανού Πέτρος Λεμπετλής δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός από τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό που έχει κάνει συνήθειο το μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ