Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι τοποθετήσεις του Μιλτιάδη Τασούλη δεν ακουμπούν πλέον την ανοησία;

Οι τοποθετήσεις του Μιλτιάδη Τασούλη δεν ακουμπούν πλέον την ανοησία;

Ήταν αρχές του χρόνου όταν ο Μιλτιάδης Τασούλης, υποψήφιος τότε δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, έκανε επισημάνσεις για τις χρηματοδοτήσεις που πήρε ή θα έπαιρνε ο δήμος.

Ήταν αρχές του χρόνου όταν ο Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, μιλούσε για αντιπολιτευτικές γραμμές που ακουμπούν την ανοησία, αναφερόμενος στις επισημάνσεις του κυρίου Τασούλη.

Ήταν αρχές του χρόνου όταν ο Μιλτιάδης Τασούλης μιλούσε για θλιβερό υφάκι και ανάρμοστους χαρακτηρισμούς, αναφερόμενος στα όσα περί αντιπολιτευτικών γραμμών που ακουμπούν την ανοησία είπε ο Κώστας Σωτηράκης.

Οι κύριοι Τασούλης και Σωτηράκης πλέον συμπορεύονται και αναρωτιέται κανείς εάν αυτό συνέβη γιατί ο πρώτος δεν κάνει πια τοποθετήσεις που ακουμπούν την ανοησία ή γιατί ο δεύτερος σταμάτησε να έχει θλιβερό υφάκι και να κάνει ανάρμοστους χαρακτηρισμούς.

Δυστυχώς αυτοί είναι οι κύριοι Τασούλης και Σωτηράκης που ζητάνε από τους δημότες να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην παράταξη Μανδαλιανού και αυτό είναι το ήθος και το όραμα της Νέας Πνοής. Άνθρωποι που μέχρι χθες μαλλιοτραβιόντουσαν, σήμερα συμπορεύονται και αρνούνται να μας εξηγήσουν σε ποια βάση συμφώνησαν.

Κιμ. Ο.

Απάντηση του Μιλτιάδη Τασούλη στα περί αντιπολιτευτικών γραμμών που ακουμπούν την ανοησία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ