Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈλαμψε ο Εύοσμος στην 1η Λευκή Νύχτα!

Έλαμψε ο Εύοσμος στην 1η Λευκή Νύχτα!

Η 1η Λευκή Νύχτα που οργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού, με κορύφωση την μεγάλη κεντρική συναυλία με τους Stavento και Ήβη Αδάμου που οργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, έκλεψαν τις εντυπώσεις όλων και οι εικόνες από την κοσμοσυρροή στην πλατεία & στους δρόμους της περιοχής το αποδεικνύουν περίτρανα!

Χιλιάδες κόσμου που κατέφθασε από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης & τους κοντινούς νομούς, βίωσε μία αξέχαστη εμπειρία σε μια πρωτοφανή εκδήλωση για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Απίστευτες προσφορές και κεράσματα από τα καταστήματα που έμειναν ανοιχτά έως αργά, live μπάντες, dj street parties, παραδοσιακά συγκροτήματα, χορωδίες, εθελοντικές οργανώσεις και φορείς, πολλές δράσεις και παιχνίδια για παιδιά, μαθήματα σκάκι και πρώτων βοηθειών, ήταν μερικά από αυτά που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Η Λευκή Νύχτα δικαίως αξιολογήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα Events της χρονιάς που έγιναν στην Θεσσαλονίκη και αναδείχθηκε  πλέον ως την πιο επιτυχημένη γιορτή της τοπικής αγοράς και του Δήμου.

Είναι πλέον σίγουρο ότι θα εδραιωθεί ως θεσμός, ενώ ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού να εκπληρώνει έναν τεράστιο στόχο και όνειρο μηνών!

Συνδιοργάνωση: Δήμος Κορδελιού Ευόσμου
Επιμέλεια διοργάνωσης: Open Ways Events & Travel
Με την υποστήριξη: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ