Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα παραμύθια Σωτηράκη για έργα 30 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τα παραμύθια Σωτηράκη για έργα 30 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Οι υποψήφιοι της παράταξης Μανδαλιανού, με πρώτο το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, τριγυρίζουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αναπαράγουν τα παραμύθια του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, περί χρηματοδότησης 30 εκατομμυρίων ευρώ που ήδη έχει πάρει ο δήμος για να κάνει έργα στην επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Δυστυχώς όμως για τον κύριο Σωτηράκη και τη διοίκηση Μανδαλιανού τα μαθηματικά είναι αμείλικτα γιατί σ’ αυτά υπάρχει ένα βασικό «εργαλείο», υπάρχει μια σπουδαία μέθοδος που ονομάζεται «απλή μέθοδος των τριών». Με βάση λοιπόν αυτήν τη μέθοδο και εφόσον η διοίκηση Μανδαλιανού χρειάστηκε 18 μήνες για να διαμορφώσει το χώρο στην Κολοκοτρώνη που στεγάστηκε το ΚΕΠ, έργο αξίας 75.000 ευρώ περίπου, θα χρειαστεί 7.200 μήνες (600 χρόνια) για να ολοκληρώσει έργα ύψους 30.000.000 ευρώ.

Τα παραπάνω είναι τελικά μια βολική για τον Κώστα Σωτηράκη και τη διοίκηση Μανδαλιανού προσέγγιση, αφού τα έργα των 30.000.000 ευρώ θα τελειώσουν σε 600 χρόνια. Εάν όμως σκεφτεί κανείς ότι ένα απλό έργο, όπως το άνοιγμα του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας, δεν έγινε ποτέ, μπορεί να καταλάβει πως ποτέ δεν θα γίνουν και τα έργα των 30.000.000 ευρώ.

Επειδή τα μαθηματικά, λοιπόν, είναι αμείλικτα για τη διοίκηση Μανδαλιανού και επειδή δεν τη συμφέρουν, τα στελέχη της έχουν επιδοθεί στα παραμύθια της Χαλιμάς, τα οποία είναι βολικά αφού στις νεράιδες, στους νάνους, στους δράκους, στις Χιονάτες, στους λύκους, στα προβατάκια, στις πράσινες διαδρομές, στις πράσινες αναπτύξεις, στα πράσινα άλογα και στους πράσινους γαϊδάρους δεν χωράει η απλή μέθοδος των τριών.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ