Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμαρώστε κουβέντες του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού

Καμαρώστε κουβέντες του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού

«Φάγαμε λάσπη κατάμουτρα, αλλά κύλησε από πάνω μας η λάσπη γιατί είμαστε αδαμάντινοι και δεν μπορεί να μας διαποτίσει. Συκοφαντίες εξαπολύθηκαν εναντίον μας σ’ έναν πρωτόγνωρο πόλεμο αναξιοπρέπειας και αμετροέπειας».

«Εμείς κυρίες και κύριοι δεν φτάνουμε σ’ αυτό το ποταπό επίπεδο. Δεν γινόμαστε γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη τινάζοντάς την δεξιά και αριστερά. Ήμασταν, ήμαστε και θα είμαστε όλοι μας πάντα καθάριοι και αξιοπρεπείς».

«Συγκινημένος ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που μου κάναν την τιμή να με κάνουν αρχηγό τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο».

Τα παραπάνω είναι μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στον Εύοσμο.

Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν τον έκαναν ούτε επικεφαλής του συνδυασμού, ούτε υποψήφιο δήμαρχο, αλλά αρχηγό; Αρχηγός πιστεύει ότι είναι ο κύριος Μανδαλιανός και το ξεστομίζει με τόση αμετροέπεια, κατηγορώντας άλλους για αμετροέπεια. Πάλι καλά που δεν δήλωσε αυτοκράτορας.

Να είναι σίγουρος ο κύριος Μανδαλιανός πως κανένας αντίπαλός του δεν χρειάζεται να εκτοξεύσει εναντίον του λάσπη, γιατί αρκεί να αναπαράγει αυτά που ο ίδιος ο κύριος δήμαρχος λέει και κάνει. Αυτός είναι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με αυτή τη φρασεολογία και με αυτόν τον τρόπο.

Μακάρι να χρησιμοποιούσε το 1% αυτής της επιθετικότητας εναντίον αυτών που ρυπαίνουν και πνίγουν το δήμο στη δυσοσμία. Θα είχαν λυθεί τα προβλήματα της ρύπανσης και της δυσοσμίας, αλλά σ’ εκείνους ο κύριος Μανδαλιανός μιλάει με το «σεις» και με το «σας» ακόμη κι όταν τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα, λέγοντάς του ότι για τη μεγάλη δυσοσμία φταίνε κάτι πατάτες που έκαναν εργαζόμενοι. Και όχι μόνο αποδέχεται την κοροϊδία τους, αλλά αναπαράγει ο ίδιος αυτή τη φθηνή και γελοία δικαιολογία της πατάτας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί απλά αυτός είναι.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ