Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌταν ο Μιλτιάδης Τασούλης χαρακτήριζε «μαγαζί της νύχτας» την παράταξη του δημάρχου

Όταν ο Μιλτιάδης Τασούλης χαρακτήριζε «μαγαζί της νύχτας» την παράταξη του δημάρχου

Ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης, ο οποίος ζητάει από τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσουν την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και τον ίδιο που προσχώρησε σ’ αυτήν, πριν από ούτε μισό χρόνο, έλεγε ότι η παράταξη του δημάρχου του θυμίζει «μαγαζί της νύχτας» και κατηγορούσε το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ότι χρησιμοποιεί τον πατέρα του Αλέξανδρο Μανδαλιανό ως «μπροστινό».

Ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης στις 17 Μαρτίου 2023, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη DION τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη είπε πως βρέθηκε κατηγορούμενος από τον πατέρα του δημάρχου, του οποίου η ηλικία είναι κοντά στα 80 έτη, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η κατάσταση του θυμίζει μαγαζιά της νύχτας που βάζουν «μπροστινούς». Ο κύριος Τασούλης τόνισε πως ο δήμαρχος αντιμετωπίζει την παρέμβαση του πατέρα του με απάθεια χωρίς να παίρνει θέση και χωρίς να τον καλεί να σταματήσει.

«Δεν μπορεί να χρειαστεί να έχουμε τους μπροστινούς και στις παρατάξεις. Βάζουν ηλικιωμένους να ρίχνουν λάσπη;», αναρωτήθηκε ο κύριος Τασούλης τονίζοντας ταυτόχρονα το σεβασμό του προς κάθε ηλικία.

Αυτός είναι ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης που πήγε με την παράταξη του δημάρχου, αυτός είναι και ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που τον δέχτηκε, αυτά και τα μέλη της παράταξης Μανδαλιανού που καλοδέχτηκαν τον κύριο Τασούλη, τα οποία θα πρέπει να απαντήσουν εάν θεωρούν την παράταξή τους νυχτερινό μαγαζί με μπροστινούς, πισινούς, σερβιτόρους, λαντζέρηδες, μπράβους και ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνει ένα μαγαζί της νύχτας.

Τώρα ο κύριος Τασούλης, μαζί με το δήμαρχο, «κάνει την πάπια» που ο πατέρας του δημάρχου δήλωσε επισήμως στην «Αγκίδα» ότι στην «Αγκίδα» είμαστε μ@λάκες για Νόμπελ. Τώρα δεν τον πειράζουν οι άθλιες παρεμβάσεις του πατέρα του δημάρχου. Αυτός είναι ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης, αυτή είναι και η παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Δριμύ κατηγορώ του Μιλτιάδη Τασούλη σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου
Στον Μιλτιάδη δεν θα δώσει Νόμπελ ο Αλέκος;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ