Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠεραιτέρω ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου Αλεξανδρίδη με τον Γιάννη Γιαννακόπουλο

Περαιτέρω ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου Αλεξανδρίδη με τον Γιάννη Γιαννακόπουλο

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη και το συνδυασμό «Δήμος Πρωταγωνιστής» συμπορεύονται ο Γιάννης Γιαννακόπουλος και η δημοτική παράταξη «Κοινωνία Ευθύνης». Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος είναι πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και δημοτικός σύμβουλος την τελευταία τετραετία, εκλεγμένος με την παράταξη «Κοινωνία Ευθύνης», με την οποία ήταν υποψήφιος δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές.

Με γνώμονα το κοινό όραμα για μετατροπή του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας σε έναν σύγχρονο δήμο, αντάξιο των προσδοκιών των συμπολιτών μας, η παράταξη «Κοινωνία Ευθύνης» αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με το συνδυασμό «Δήμος Πρωταγωνιστής», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος επέδειξε ενεργό ρόλο στο δημοτικό συμβούλιο, άσκησε εποικοδομητική κριτική και, όποτε χρειάστηκε, δριμεία αντιπολίτευση, με μοναδικό στόχο το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας.

Το όραμα για έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου ανθρώπινο, φωτεινό και ασφαλή, με σύγχρονες υποδομές, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής και τα «θέλω» των συμπολιτών μας, ενώνει τις δύο παρατάξεις και τις οδηγεί σε έναν κοινό βηματισμό, σε μία συνεργασία ευθύνης, με στόχο ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ