Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘεόφιλος Ελευθεριάδης: Δεν το ήξερα ότι ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

Θεόφιλος Ελευθεριάδης: Δεν το ήξερα ότι ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης, ο οποίος θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη «Θεμέλιο στο Μέλλον», εάν δεν τη διέλυε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Τασούλης, προκειμένου να προσχωρήσει στην παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού:

«Αμέσως μετά τη διάλυση της παράταξής μας από τον κύριο Μιλτιάδη Τασούλη, προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, άρχισαν να διασπείρονται φήμες στο δήμο ότι εγώ διέλυσα την παράταξη.

Δεν το ήξερα ότι ήμουν εγώ ο υποψήφιος δήμαρχος και ότι είχα τη δυνατότητα να διαλύσω την παράταξη. Χρειάστηκε να προσχωρήσει ο κύριος Τασούλης στην παράταξη Μανδαλιανού για να μάθω ότι εγώ ήμουν ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Θεμέλιο στο Μέλλον».

Εάν είχα εγώ τον πρώτο λόγο στην παράταξη, αυτή δεν θα είχε διαλυθεί. Τον πρώτο λόγο όμως τον είχε ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Τασούλης, ο οποίος δυστυχώς αποδείχτηκε ότι όλον αυτόν τον καιρό δεν συγκέντρωνε υποψηφίους για να κατέλθουμε στις εκλογές, αλλά πολιτικό κεφάλαιο για να πάει και να το επενδύσει σε άλλη παράταξη.

Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια ότι εγώ διέλυσα την παράταξη. Θα έπρεπε να ντρέπονται και να σιωπούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ