Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Φερραίος

Υποψήφιος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Φερραίος

Ο Αλέξανδρος Φερραίος, ελεύθερος επαγγελματίας και δημοσιογράφος, απόφοιτος του τμήματος της Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, όπως είχε γράψει πριν μερικές ημέρες η «Αγκίδα».

Μετά από πολυετή ενασχόληση στον ιδιωτικό τομέα και εμπειρία στο χώρο του επιχειρείν, αποφάσισε να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ανέπτυξε τις ικανότητες της οργάνωσης και της διαχείρισης πόρων. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του ελεύθερου επαγγελματία και της αγοράς. Ταυτόχρονα, η πορεία του ως τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος ενίσχυσε τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και την ευελιξία του σε προκλήσεις.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θέτει ως προτεραιότητα την προώθηση της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Προσβλέπει στη βελτίωση των υποδομών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Ταυτόχρονα δεσμεύεται να διασφαλίσει αξιοπρεπείς εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και ασφαλείς χώρους άθλησης για τους νέους του δήμου μας. Θα προωθήσει την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων και τη σωματική δραστηριότητα.

Με πάθος και οργάνωση, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμποπολιτών και στην πρόοδο του δήμου. Πιστεύει ότι με τη στήριξη των συνδημοτών, μπορεί και πρέπει να δημιουργηθεί ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ