Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Μιλτιάδης Τασούλης έδωσε σκληρή απάντηση στα περί σύμπλευσής  του με τον...

Ο Μιλτιάδης Τασούλης έδωσε σκληρή απάντηση στα περί σύμπλευσής  του με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μίλτος Τασούλης για το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου του Ευόσμου Πέτρου Λεμπετλή.

Ο κύριος Λεμπετλής με σχόλιό του στο facebook έκανε λόγο για πιθανή «σύμπλευση» του Μίλτου Τασούλη με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Η δήλωση του κυρίου Τασούλη είναι η εξής:

«Ο κ. Λεμπετλής, που τον γνωρίζω πολύ καλά πριν επιλέξει την αποδημία, είναι μεγαλωμένος σε δημοσιογραφικά υπόγεια με μονταζιέρες. Άλλοι κάνουν Πολιτική κι άλλοι κοπτοραπτική. Καλή η προσπάθειά του. Ελπίζω να βγάζει έτσι  τίμια το ψωμί του ως ενεργούμενο. Μόνο που πριν πιούμε κάτι ελέγχουμε να μη μας κάνει κακό…»

Μην ανησυχείτε. Δεν τα έχετε χαμένα, ούτε είστε ονειροπαρμένοι και είδατε στον ύπνο σας ότι ο κύριος Τασούλης «άδειασε» τους υποψηφίους του τέσσερις ημέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων και ενσωματώθηκε στην παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Έτσι ακριβώς έγινε. Η παραπάνω δήλωση δεν είναι σημερινή. Έγινε την 23η Σεπτεμβρίου 2022, δηλαδή πριν από 11 μήνες. Αυτά είπε ο κύριος Τασούλης για τον κύριο Λεμπετλή, επειδή ο κύριος Λεμπετλής είπε αυτό που τελικά έκανε ο κύριος Τασούλης! «Έλουσε» τον κύριο Λεμπετλή, χαρακτηρίζοντάς τον ενεργούμενο. Δεν πειράζει. Ο κύριος Λεμπετλής, αφού ο κύριος Τασούλης προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού, τα ξέχασε όλα και τον επευφημεί.

Αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Τελικά ποιον καρνάβαλο έβγαλε βιαστικά ο Κλεάνθης Μανδαλιανός;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ