Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ «λαγός» της απώλειας του ΘΕΠΑΝ από την ιδιοκτησία του δήμου…

Ο «λαγός» της απώλειας του ΘΕΠΑΝ από την ιδιοκτησία του δήμου…

Διαβάσαμε ένα άρθρο στο οποίο ένας μεγάλος «λαγός» στη διαδικασία της απώλειας του ΘΕΠΑΝ από τα ιδιοκτησιακά στοιχεία του δήμου, χαρακτηρίζει άλλους λαγούς και γράφει και διάφορες άλλες σαχλαμάρες για pass, λεφτάδες που δεν έχουν ανάγκη και είναι πιο χρήσιμοι στο δήμο από φτωχούς που πρέπει να τους φοβόμαστε επειδή μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνοι για το δήμο γιατί είναι πειναλέοι.

Οι προσεγγίσεις του για το ποιοι πρέπει να διοικούν το δήμο είναι ανάξιες λόγου. Τα υπόλοιπα που γράφει είναι προσφορά στη σάτιρα, αλλά δεν θα κάνουμε διαφήμιση και σ’ αυτόν. Άλλωστε κατά καιρούς έχει προσφέρει πολύ γέλιο στο δήμο, θεωρώντας κατάλληλο για δήμαρχο όποιον γνώριζε όλες τις οδούς του δήμου και τις διασταυρώσεις τους.

Επειδή όμως ο συγκεκριμένος «λαγός» κάποτε χρειάστηκε να διαχειριστεί με την ψήφο του την τύχη του ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού) και ψήφισε να αποσυρθεί η ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να μην εγγράψει το ακίνητο στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου, καλά θα είναι να αφήσει κατά μέρος τις υπόλοιπες κωμικές υπηρεσίες που προσφέρει στον κόσμο και να πει γιατί ψήφισε με τον τρόπο που ψήφισε και γιατί, όταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση που είχε και τη δική του θετική ψήφο, δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει η ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

Ορισμένοι σ’ αυτόν το δήμο προφανώς θεωρούν αδυναμία το γεγονός ότι η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ αντιμετωπίστηκε πολιτικά από δημοτικούς συμβούλους, πολίτες και ομάδες πολιτών, θεωρούν αδυναμία το γεγονός ότι κανένας μέχρι τώρα δεν πήγε στον εισαγγελέα τον φάκελο του ΘΕΠΑΝ με τα κατορθώματά τους κι έτσι μπορούν δέκα χρόνια μετά να εμφανίζονται ως τιμητές και να μιλούν για λαγούς με πετραχήλια!

Σ.

Ψηφίστε τους λεφτάδες γιατί οι φτωχοί μπορεί να βάλουν χέρι στο ταμείο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ