Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι δημότες δεν είμαστε υπήκοοί σας κύριε Σταυρίδη

Οι δημότες δεν είμαστε υπήκοοί σας κύριε Σταυρίδη

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, παραμονές δημοτικών εκλογών, προκαλούνε το ένα μετά το άλλο, απαντώντας σε όποιον τους ασκεί κριτική να περάσει από τα γραφεία τους να του δώσουνε απαντήσεις.

Έτσι μετά τον Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε δημοτικό σύμβουλο, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο Γιώργος Σταυρίδης σε άρθρο της «Αγκίδας» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Βέβαια γι’ αυτήν την εξέλιξη έχει μεγάλη ευθύνη ο δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος αντί να αντιδράσει στην απίστευτη «εξυπνάδα» του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, απάντησε πως θα περάσει από το γραφείο του για να ενημερωθεί.

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού είναι υποχρεωμένα να απαντήσουν δημοσίως σε όλους τους δημότες. Οι δημότες δεν έχουν καμία υποχρέωση να στηθούν έξω από τα γραφεία των αντιδημάρχων για να πάρουν απαντήσεις για το έργο τους. Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν υποχρεωμένη απέναντι στους δημότες να κάνει δημόσιο απολογισμό, πράγμα που δεν έκανε.

Και μόνο που ο κύριος Σταυρίδης γράφει στην ανάρτησή του ότι «Για το έργο μας στην Παιδεία θα κριθούμε από τους δημότες μας», δείχνει την αντίληψη της διοίκησης Μανδαλιανού για τους δημότες. Δεν είμαστε δημότες σας και υπήκοοί σας κύριε Σταυρίδη. Συνδημότες σας είμαστε.

Ο κύριος Σταυρίδης να αφήσει τις γενικολογίες και τις αοριστίες περί των τόσων παρεμβάσεων υποδομής και τεχνικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες τα τελευταία χρόνια και να απαντήσει γιατί δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου και γιατί στήριξε την αντιεπιστημονική άποψη του δημάρχου ότι τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου δεν εκτιμάνε τα εργαστήρια φυσικής, γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα εργαστήρια δεν χρειάζονταν στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Σ.

Δεν υπάρχει λέξη «αμεροληπτική» κύριε Σταυρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ