Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερί των μαθημάτων δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Περί των μαθημάτων δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Επειδή ένας καλός κύριος κι ένας καλός αντιδήμαρχος θέλησαν να μας παραδώσουν μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα παραθέσουμε μερικούς αριθμούς σχετικά με τους υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου, γιατί οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.

Πληκτρολογώντας το όνομα Μανδαλιανός στην «Αγκίδα» βρίσκεις 2.264 δημοσιεύματα στα οποία υπάρχει αναφορά του ονόματος. Επιπλέον στην «Αγκίδα» υπάρχουν 447 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Αλεξανδρίδης, 293 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Μανούκα, 150 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Τασούλης και 131 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Κοκονάς.

Στο Μέσο Ενημέρωσης που ηγείται ο καλός κύριος, ο οποίος θέλησε να μας παραδώσει μαθήματα δεοντολογίας, υπάρχουν 356 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Μανδαλιανός, 48 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Αλεξανδρίδης, 344 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Μανούκα, 8 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Τασούλης και 26 δημοσιεύματα με αναφορά στο όνομα Κοκονάς.

Ο αναγνώστης τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να τα αξιολογήσει σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κύριος Μανδαλιανός είναι δήμαρχος και οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Κοκονάς δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Όσο για τον καλό κύριο αντιδήμαρχο, πάει πολύ να μας «πουλάει» μαθήματα δεοντολογίας, ενώ μαζί με τη διοίκησή του μετέτρεψαν την ιστοσελίδα του δήμου σε όργανό τους για να γράφουν άρθρα γνώμης και να επιτίθενται στην αντιπολίτευση.

Η «Αγκίδα» ποτέ δεν απέφυγε να δημοσιεύσει δραστηριότητες των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, των υποψηφίων δημάρχων, η «Αγκίδα» έχει όσο πιο αναλυτικό ρεπορτάζ μπορεί από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αναδημοσιεύει ό,τι δημοσιεύει η ιστοσελίδα του δήμου για τις δράσεις της διοίκησης του δήμου και επίσης δημοσιεύει δελτία τύπου και ανακοινώσεις από οποιονδήποτε κι αν προέρχονται. Από εκεί και πέρα το δικαίωμά μας να κρίνουμε τον κάθε υποψήφιο ή να σατιρίζουμε συμπεριφορές δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ