Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αντικειμενική ενημέρωση για το ΘΕΠΑΝ και οι άλαλοι

Η αντικειμενική ενημέρωση για το ΘΕΠΑΝ και οι άλαλοι

Ήρθε η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για τη «Μαύρη Βίβλο» του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) να θυμίσει και σ’ εμάς τη συγκεκριμένη ιστορία.

Η «Αγκίδα» συμμετείχε με όλες της τις δυνάμεις, μαζί με κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους, διαθέτοντας ξεχωριστή στήλη, προκειμένου ένα ακίνητο αξίας 7.000.000 ευρώ να μην χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου. Η έκβαση αυτής της προσπάθειας ήταν θετική για το δήμο και τους δημότες καθώς ανακαλύφθηκε μέχρι και ο τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου, ο οποίος ανήκει στο δήμο.

Εμφανίστηκαν τώρα, παραμονές των δημοτικών εκλογών, κάποιοι οι οποίοι, εκτός του ότι ήταν άλαλοι στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, επιπλέον δεν αντέχουν την κριτική και τη σάτιρα και θέλουν μόνο να τους λιβανίζουν, και φιλοδοξούν να παραδώσουν μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στην «Αγκίδα».

Στην «Αγκίδα» μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας από τους άλαλους στην ιστορία του ΘΕΠΑΝ δεν δεχόμαστε. Αλλά επειδή έχουν πολύ θράσος και παίρνουν πολύ φόρα γράφοντας διάφορες «ομορφιές» ας κάνουν λίγο κόπο να απαντήσουν αν τολμούν ακόμα και τώρα στο ερώτημα σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ.

Σ.

Η ιστορία του ΘΕΠΑΝ και η «μαύρη βίβλος» απαιτεί να πάρετε θέση ΟΛΟΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ