Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνέστης Κεχαγιάς: Ποιοι είναι οι παλιοί και οι νέοι στην αυτοδιοίκηση;

Ανέστης Κεχαγιάς: Ποιοι είναι οι παλιοί και οι νέοι στην αυτοδιοίκηση;

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Ανέστης Κεχαγιάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Επειδή στην κοινωνία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ακούγονται κουβέντες για παλιούς αυτοδιοικητικούς που πρέπει να φύγουν και νέους αυτοδιοικητικούς που πρέπει να έρθουν, για παρατάξεις που εκφράζουν το παλιό και για παρατάξεις που εκφράζουν το νέο, αναρωτιέμαι αν το παλιό και το νέο στην πολιτική είναι ζήτημα ηλικίας, γιατί έτσι το αντιμετωπίζουν ορισμένοι.

Το παλιό και το νέο στην αυτοδιοίκηση δεν έχει να κάνει ούτε με τη βιολογική ηλικία των αυτοδιοικητικών, ούτε με τα χρόνια που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση. Το παλιό και το νέο έχει να κάνει με τις αντιλήψεις που έχουν για το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερο το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ένας παλιός αυτοδιοικητικός που έχει διδαχθεί από την πορεία του στην αυτοδιοίκηση και έχει να προτείνει νέες ιδέες, είναι χρήσιμος για το δήμο. Ένας νέος αυτοδιοικητικός που κουβαλάει παρωχημένες ιδέες δεν είναι χρήσιμος για το δήμο. Στη βάση αυτή πρέπει να κρίνεται το παλιό και το νέο είτε πρόκειται για πρόσωπα είτε πρόκειται για παρατάξεις. Χρήσιμη για το δήμο είναι και η εμπειρία των παλιών και η ενεργητικότητα των νέων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ