Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν έχει σημασία να πούνε ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν πρωτεργάτης

Δεν έχει σημασία να πούνε ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν πρωτεργάτης

Δεν έχει σημασία να πει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης, ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης, ως προηγούμενος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ήταν πρωτεργάτης όσων έργων δρομολόγησε η αντιδημαρχία.

Μια τέτοια κουβέντα θα ήταν τζάμπα, γιατί θα μπορούσαν να την πούνε στη βάση ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης είναι νέος και ότι έχει μπροστά του πολύ μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά μια τέτοια κουβέντα θα ακουγόταν ως δώρο στον Νέστορα Λαφαζανίδη λόγω νεότητας.

Αυτό που έχει σημασία είναι να δώσει η διοίκηση Μανδαλιανού λίστα με έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί και ημερομηνίες. Επίσης να δώσει λίστα με χρηματοδοτήσεις και ημερομηνίες, ώστε επιτέλους να δούνε οι δημότες τι έργο έγινε από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και επί ποιου αντιδημάρχου τη θητεία: Του κυρίου Λαφαζανίδη ή του κυρίου Σωτηράκη;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι δημότες ποιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών παρήγαγε έργο, για να ξέρουν πόσο εύστοχη ή άστοχη ήταν η αντικατάσταση του Νέστορα Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. Γιατί εάν η αντικατάσταση του Νέστορα Λαφαζανίδη ήταν μια αποτυχημένη επιλογή του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, αυτό είναι σοβαρό κριτήριο για την ψήφο των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές. Εάν, δηλαδή, ο κύριος δήμαρχος αντικατέστησε έναν αντιδήμαρχο που έκανε έργο με κάποιον αντιδήμαρχο που δεν έκανε, τότε ο ίδιος ο κύριος δήμαρχος απέτυχε παταγωδώς.

Κιμ. Ο.

Οι χρηματοδοτήσεις για τα έργα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πότε εξασφαλίστηκαν;
Ο λόγος που πρέπει να συγκριθεί το έργο των Λαφαζανίδη και Σωτηράκη
Πόσα έργα που δρομολόγησε ο κύριος Λαφαζανίδης τα υλοποίησε ο κύριος Σωτηράκης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ