Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ λόγος που πρέπει να συγκριθεί το έργο των Λαφαζανίδη και Σωτηράκη

Ο λόγος που πρέπει να συγκριθεί το έργο των Λαφαζανίδη και Σωτηράκη

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης, όταν έφυγε από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών (για την ακρίβεια όταν τον απέπεμψε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός χωρίς να εξηγήσει το λόγο), έδωσε συνέντευξη στην «Αγκίδα» και παρουσίασε λίστες με έργα που είχε ολοκληρώσει, με έργα που είχε ξεκινήσει και με έργα που είχε δρομολογήσει.

Ο Κώστας Σωτηράκης, που αντικατέστησε τον Νέστορα Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν έχει δώσει ακόμη καμία λίστα, αλλά μονότονα επαναλαμβάνει μια ιστορία για κάποια εκατομμύρια που εξασφάλισε ο δήμος για έργα. Σε μια από τις τελευταίες μάλιστα συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εγκάλεσε δημοτικό σύμβουλο, γιατί δεν πήγε από το γραφείο του να ενημερωθεί για τα έργα! Αντί οι δημοτικοί σύμβουλοι να εγκαλούν τον κύριο Σωτηράκη και τη διοίκησή του γιατί δεν έκαναν απολογισμό έργου, εγκαλεί εκείνος τους δημοτικούς συμβούλους γιατί δεν πάνε στο γραφείο του να ζητήσουν πληροφορίες με τα έργα που ΘΑ κάνει! Άλλο τι θ’ ακούσουμε από τον κύριο Σωτηράκη και τη διοίκηση Μανδαλιανού;!

Το δια ταύτα είναι πως το έργο των κυρίων Νέστορα Λαφαζανίδη και Κώστα Σωτηράκη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να συγκριθεί για να δούμε ποιος από τους δύο ήταν πιο επιτυχημένος ή ποιος από τους δύο ήταν επιτυχημένος, ενώ ο άλλος ήταν αποτυχημένος. Το έργο των Νέστορα Λαφαζανίδη και Κώστα Σωτηράκη πρέπει να συγκριθεί και για έναν άλλο σπουδαίο λόγο. Πρέπει να δούνε οι δημότες εάν η απόφαση του δημάρχου να αλλάξει αντιδήμαρχο στην πιο καίρια αντιδημαρχία του δήμου, ήταν σωστή επιλογή ή όχι, γιατί δεν γίνεται να επανεκλέξουν έναν δήμαρχο που έκανε ένα τόσο σοβαρό λάθος.

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά. Ας δημοσιοποιηθεί λίστα με το έργο του κυρίου Σωτηράκη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών για να μπορέσουν οι δημότες να το συγκρίνουν με το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη και ταυτόχρονα να δούνε πόσο αποτελεσματική ή αναποτελεσματική ήταν η απόφαση του Κλεάνθη Μανδαλιανού σ’ ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Κιμ. Ο.

Πόσα έργα που δρομολόγησε ο κύριος Λαφαζανίδης τα υλοποίησε ο κύριος Σωτηράκης;
Οι χρηματοδοτήσεις για τα έργα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πότε εξασφαλίστηκαν;
Δεν έχει σημασία να πούνε ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν πρωτεργάτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ