Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑδικία σε βάρος του Κλεάνθη Μανδαλιανού από το «Πράσινο Κίνημα»…

Αδικία σε βάρος του Κλεάνθη Μανδαλιανού από το «Πράσινο Κίνημα»…

Κρίμα οι πράσινες διαδρομές που ονειρεύεται για το δήμο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, στις οποίες θα καλπάζουν πράσινα άλογα.

Το «Πράσινο Κίνημα» ανακοίνωσε υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίξει σε 20 δήμους της χώρας. Μεταξύ των «εκλεκτών» του «Πράσινου Κινήματος», στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, αλλά η Μαρία Μανούκα!

Τα «πράσινα» όνειρα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα δεν ήταν αρκετά για να τον στηρίξει το «Πράσινο Κίνημα». Προφανώς τα πράσινα όνειρα της κυρίας Μανούκα άρεσαν πιο πολύ στο «Πράσινο Κίνημα».

Η εξέλιξη αυτή είναι μια κατάφορη αδικία σε βάρος του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Το «Πράσινο Κίνημα», προκειμένου να επιλέξει τον εκλεκτό του υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, θα έπρεπε να οργανώσει αγώνα, στον οποίο τα πράσινα άλογα του κυρίου Μανδαλιανού και της κυρίας Μανούκα θα συναγωνίζονταν στον πράσινο ιππόδρομο του δήμου και όποιου τα πράσινα άλογα κέρδιζαν θα έπρεπε να λάβει το χρίσμα. Δυστυχώς επελέγη η Μαρία Μανούκα χωρίς αγώνα πράσινων αλόγων!!

Ντροπή και αίσχος! Λίγη αξιοκρατία δεν θα έβλαπτε!!

Β.Τριαντ.

ΥΓ1. Όπως γράφει το «Πράσινο Κίνημα» στην ανακοίνωση για τη στήριξη υποψηφίων δημάρχων σε 20 δήμους, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα εκδώσει  συνολικό Δελτίο Τύπου με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που στηρίζει σε κάθε παράταξη. Ας μπούνε στη σειρά οι υποψήφιοι της παράταξης Μανούκα για να μοιράσουν τις 130 ψήφους που πήρε το «Πράσινο Κίνημα» στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις εκλογές του Μαΐου, γιατί στις εκλογές του Ιουνίου δεν κατήλθε επειδή δεν θα άντεχε να σηκώσει στις πλάτες του παραπάνω από τις 14.627 ψήφους που πήρε σε όλη τη χώρα στις εκλογές του Μαΐου!

ΥΓ2. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τη δεύτερη Κυριακή που εξελέγη δήμαρχος έλαβε 17.757 ψήφους. Το «Πράσινο Κίνημα», που στηρίζει τη Μαρία Μανούκα, έλαβε 14.627 ψήφους πανελληνίως!!

Σε απόγνωση η παράταξη Μανούκα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ