Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Βόγγαλης: Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φταίει ποτέ

Βασίλης Βόγγαλης: Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φταίει ποτέ

Την παρακάτω απάντηση στο κείμενο του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Αμανατιάδη, με τίτλο «ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;», έδωσε με δήλωσή του στην «Αγκίδα» ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλης Βόγγαλης:

«Τελικά όντως φταίνε οι εξωγήινοι(!), γιατί η Διοίκηση του κ. Μανδαλιανού και τα στελέχη του δεν φταίνε ποτέ.

Ρωτάει εμένα ο κ. Αμανατιάδης γιατί δεν πληρώθηκαν για δώδεκα χρόνια οι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΚΕ.

Γιατί δεν ρωτάει τους συνεργάτες του στη Διοίκηση και κάποιους από τους προηγούμενους προέδρους που ήταν συνυποψήφιοι στις εκλογές το 2019 γιατί δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι; Η μία από τις δύο παρατάξεις που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του κ. Μανδαλιανού δεν είχε ασκήσει Διοίκηση; Δεν υπάρχουν στελέχη τους οι οποίοι άσκησαν Διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια; Τέσσερα χρόνια δεν βρήκε χρόνο να τους ρωτήσει; Όσο για το εάν συμφώνησαν αβίαστα οι εργαζόμενοι ή τους ασκήθηκαν πιέσεις και τι θεωρεί ο κ. Αμανατιάδης πίεση, το γνωρίζει ο ίδιος.

Εγώ δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο, ο οποίος να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οικειοθελώς να αρνείται να πάρει τα δεδουλευμένα που δικαιούται.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν να φάνε, ζούσαν με δανεικά και χρειαζόταν την δουλειά, πράγμα το οποίο τους καθιστούσε ευάλωτους και ο κ. Αμανατιάδης τους έκοψε τα χρήματα.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο κ. Αμανατιάδης, δεν απαντάει, γιατί έκρυψε τα χρήματα στο λογαριασμό της τράπεζας των Σερρών; Γιατί δεν πλήρωνε τα δεδουλευμένα και περίμενε να γίνουν οι κατασχέσεις; Γιατί αντιδίκησε με τους εργαζόμενους στα δικαστήρια; Γιατί παρακαλούσε το Σωματείο να μην γίνουν οι κατασχέσεις; Γιατί αντιδίκησε με όσους δεν δέχτηκαν το συμβιβασμό και τελικά δικαιώθηκαν; Με αυτά και με άλλα, με λόγια του αέρα, κάνοντας το άσπρο μαύρο, με υποσχέσεις, με “δεν ξέραμε” και με την επαναλαμβανόμενη καραμέλα ότι φταίνε οι προηγούμενες Διοικήσεις που δεν έκαναν τίποτα, πορεύθηκαν τα μέλη της Διοίκησης και ο κ. Μανδαλιανός για τέσσερα χρόνια.

Λογικό είναι και ο κ. Αμανατιάδης να πάθει Μανδαλιανό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ