Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Μανούκα: «Δουλεύουμε εντατικά από την πρώτη μέρα – Δεσμεύομαι να είμαι...

Μαρία Μανούκα: «Δουλεύουμε εντατικά από την πρώτη μέρα – Δεσμεύομαι να είμαι μία διεκδικητική δήμαρχος για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου»

Η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου Μαρία Μανούκα παραχώρησε συνέντευξη στην politic.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κετικίδη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» θέλοντας να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας του δήμου σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, είπε πως «δουλεύουμε εντατικά από την πρώτη μέρα. Έχουμε δημιουργήσει ομάδες εργασίας ανά θεματική ενότητα. Έχουμε ολοκληρώσει το πρόγραμμά μας σε κάθε ενότητα και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και να διοικήσουμε από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου».

Όπως δήλωσε η ίδια, κινητήριος δύναμη για να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ο πατέρας της Παύλος Μανούκας, ο οποίος «ήταν και είναι ενεργός στα κοινά, ιδρυτής και αγωνιστής». Η υποψήφια δήμαρχος τόνισε επίσης ότι θέλει να γνωρίζει ο κόσμος, ότι ψηφίζοντας Μαρία Μανούκα, θα έχει δήμαρχο Μαρία Μανούκα και θα είναι παρούσα 24 ώρες το 24ωρο.

Αναλυτικά η συνέντευξή της στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://mazistinanaptixi.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ