Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗθική τάξη για τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό όπως καρπούζια με το μαχαίρι

Ηθική τάξη για τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό όπως καρπούζια με το μαχαίρι

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ζητάει την παραίτηση του Πέτρου Μεσθανέα από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού για λόγους ηθικής τάξης. Γιατί; Γιατί ο κύριος Μεσθανέας δήλωσε ότι αποχωρεί από την παράταξη του δημάρχου.

Ποιος είναι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός που ζητάει την παραίτηση του κυρίου Πέτρου Μεσθανέα; Κρατηθείτε για να μην πεθάνετε στα γέλια. Είναι αυτός ο δήμαρχος ο οποίος πρόσφατα κράτησε για την παράταξή του και για τον κύριο Παναγιώτη Φωτιάδη τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου, κατεβάζοντας ως αντίπαλο του κυρίου Φωτιάδη τον κύριο Βασίλη Χατζηβρέττα, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον κύριο Μανδαλιανό και προσχώρησε στη «Νέα Πνοή», αλλά δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καμαρινού με την οποία είχε εκλεγεί.

Επειδή υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Κοινότητας μπορούσαν να είναι μόνο ο πρωτεύσας σε ψήφους της διοίκησης και ο πρωτεύσας σε ψήφους της μείζονος αντιπολίτευσης, υποψήφιοι ήταν οι κύριοι Φωτιάδης και Χατζηβρέττας! Ουσιαστικά δηλαδή υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου ήταν δύο μέλη της παράταξης του δημάρχου, επειδή τότε ο κύριος Μανδαλιανός δεν θυμήθηκε την ηθική τάξη και δεν ζήτησε από τον κύριο Βασίλη Χατζηβρέττα να ανεξαρτητοποιηθεί.

Δυστυχώς αυτός είναι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Θυμάται την ηθική τάξη όποτε τον βολεύει και την ξεχνάει και πάλι όποτε τον βολεύει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Μεσθανέας απλώς ανακοίνωσε ότι πλέον δεν συμπορεύεται με την παράταξη του δημάρχου. Δεν ανακοίνωσε ότι προσχωρεί σε άλλη παράταξη. Ο κύριος Βασίλης Χατζηβρέττας, όταν έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου, είχε προσχωρήσει στην παράταξη του δημάρχου, χωρίς να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Καμαρινού.

Ηθική τάξη για τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό όπως καρπούζια με το μαχαίρι!!

Κιμ. Ο.

Ποιος ευθύνεται που δεν κατάφερε να εκλέξει πρόεδρο η Κοινότητα Ευόσμου;
Περί της απαίτησης του δημάρχου για παραίτηση του κυρίου Μεσθανέα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ