Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του»

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Ανέστης Κεχαγιάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αφού αφενός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας και αφετέρου έχει αναλογικά τον πιο νεανικό πληθυσμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό ακριβώς το μεγάλο πλεονέκτημα του δήμου είναι και η μεγάλη του δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Οι χιλιάδες δημότες είναι ατού στα χέρια κάθε διοίκησης και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί η επόμενη διοίκηση του δήμου.

Η παράταξή μας ως διοίκηση, με τη δύναμη των χιλιάδων δημοτών, την επόμενη μέρα των δημοτικών εκλογών θα διεκδικήσει και θα πετύχει την άμεση ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, όπως θα διεκδικήσει και θα πετύχει τη δρομολόγηση μεγάλων έργων.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας έχει τη δύναμη να διεκδικήσει με αποφασιστικό τρόπο μεγάλα έργα και να πετύχει την υλοποίησή τους».

Ανέστης Κεχαγιάς: Η διάθεση για μόρφωση θα πρέπει να επικροτείται
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ