Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί υπάρχει νευρικότητα στη διοίκηση Μανδαλιανού;

Γιατί υπάρχει νευρικότητα στη διοίκηση Μανδαλιανού;

Στη διοίκηση Μανδαλιανού υπάρχει νευρικότητα, η οποία εκφράζεται από στελέχη της, αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπισή της.

Η νευρικότητα της διοίκησης Μανδαλιανού έγκειται στο γεγονός ότι δεν αντέχει πλέον ούτε την κριτική, αλλά ούτε και τη σάτιρα για τα έργα και τις ημέρες της. Στελέχη της αντιδρούν και υποστηρικτές της επιτίθενται σε όσους της ασκούν κριτική, ακόμα και παραποιώντας την κριτική και κόβοντας και ράβοντάς την όπως θέλουν, για να πουν τα δικά τους. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Η απόσυρση της στήριξης του Στάθη Λαφαζανίδη στη διοίκηση Μανδαλιανού, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην παράταξη του δημάρχου. Μπορεί ο πρώην δήμαρχος να μην ανακοίνωσε την απόσυρση της στήριξής του προς τη διοίκηση και ούτε πρόκειται να το κάνει επισήμως, αλλά όλοι γνωρίζουν πως αυτό ισχύει. Το πλήγμα από αυτήν την εξέλιξη για την παράταξη του δημάρχου στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι τεράστιο.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη συνεχή υποβάθμιση του Ελευθερίου Κορδελιού (τελευταίο δείγμα αυτής της υποβάθμισης ήταν το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ), δημιουργούν συνθήκες πανωλεθρίας για την παράταξη του δημάρχου στο Ελευθέριο Κορδελιό και αυτό στη Νέα Πνοή το γνωρίζουν καλά.

Μια πανωλεθρία της Νέας Πνοής στο Ελευθέριο Κορδελιό σημαίνει πως, ακόμα και στην περίπτωση που τα αποτελέσματα θα είναι ιδανικά για το δήμαρχο στον Εύοσμο, πράγμα πολύ απίθανο, θα είναι αδύνατο να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και προφανώς αυτούς μετρώντας τα στελέχη και οι υποστηρικτές της Νέας Πνοής έχουν γίνει νευρικοί και θα γίνουν ακόμα περισσότερο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ