Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Τσακαλίδης: Ακόμα ένα βήμα υποβάθμισης του Ελευθερίου Κορδελιού

Βασίλης Τσακαλίδης: Ακόμα ένα βήμα υποβάθμισης του Ελευθερίου Κορδελιού

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Βασίλης Τσακαλίδης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Μαρία Μανούκα:

«Το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι ένα ακόμα βήμα υποβάθμισης του πρώην δήμου. Με το κλείσιμο του καταστήματος, οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού θα πρέπει να συνωστίζονται στο κατάστημα του Ευόσμου, το οποίο είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο. Αντιλαμβάνεται κανείς την ταλαιπωρία, κυρίως των ηλικιωμένων, να μετακινούνται στον Εύοσμο, όταν μάλιστα επικρατούν καιρικές συνθήκες σαν αυτές που διανύουμε αυτές τις ημέρες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, με στέλεχός της να είναι και στέλεχος των ΕΛΤΑ, για άλλη μια φορά παρακολούθησε την εξέλιξη του κλεισίματος του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό, σαν και η ίδια βρίσκεται σε άλλο πλανήτη και σαν να μην συμβαίνουν όσα συμβαίνουν σ’ αυτόν το δήμο. Ένα μεγάλο πλήγμα για τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού, η διοίκηση Μανδαλιανού το εκλαμβάνει απλά ως “πέρα βρέχει”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ενάμιση χρόνο κράτησε κλειστό το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, ταλαιπωρώντας χιλιάδες κατοίκους. Κι αυτό, αφού πρώτα εξαιτίας της ολιγωρίας της, το ΚΕΠ υπέστη έξωση. Η διοίκηση Μανδαλιανού λειτούργησε με τέτοιον τρόπο, ενώ το ΚΕΠ ήταν καθαρά δική της ευθύνη. Φαντάζεται λοιπόν κανείς πόσο φυσιολογικό είναι γι’ αυτήν να μην τη νοιάζει καθόλου το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό, που δεν είναι και δική της ευθύνη.

Η ανεύθυνη για όλα διοίκηση Μανδαλιανού, δεν φτάνει που δεν έκανε τίποτα για να κάνει ευκολότερη τη ζωή των κατοίκων, κάνει πράγματα ή αφήνει να γίνονται πράγματα που μεγαλώνουν την ταλαιπωρία της καθημερινότητάς τους. Η διοίκηση Μανδαλιανού πρέπει να φύγει για να μην δούμε να κλείνουν κι άλλες δημόσιες υπηρεσίες στο δήμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ