Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ"GP COLORS ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"

“GP COLORS ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”

“Η Επιχείρηση της Εβδομάδας”

Ο πρώτος κύκλος της νέας δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Εύοσμου Κορδελιού ολοκληρώνεται σήμερα με την παρουσίαση της τέταρτης επιχείρησης.

Τέσσερις Επιχειρήσεις από όλο τον Εύοσμο παρουσιάστηκαν ανά εβδομάδα σε ολιγόλεπτα βίντεο, με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα τους επιχειρηματίες της γειτονιάς μας.

Τέταρτη επιχείρηση:

“GP COLORS ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”

Η εταιρεία «Χρώματα Παπαδημητρίου» ιδρύθηκε το 1991 από τον Γεώργιο Παπαδημητρίου, με αδιάκοπη ενασχόληση στον χώρο των χρωμάτων αυτοκινήτου.

Η εταιρεία εδρεύει σε χώρο 400m2 επί της οδού Αγίου Αθανασίου 4 στον Εύοσμο.

Στόχος τους;

Να προσφέρουν ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις για να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, ενώ η πολυετής εμπειρία, η πλήρης τεχνογνωσία και η στρατηγική που χαράζει ο Γιώργος Παπαδημητρίου με τις δύο του κόρες Αθηνά και Μαίρη έχουν καταστήσει την GP COLORS μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο.

Γιώργο Παπαδημητρίου, σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου και σου ευχόμαστε Καλές Δουλειές!

Η «Αγκίδα» θα φιλοξενεί τη νέα αυτή δράση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού σε ξεχωριστή στήλη, στηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο την τοπική αγορά

Σύντομα θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της δράσης “Η Επιχείρηση της Εβδομάδας” όπου θα γνωρίσουμε τέσσερις νέες επιχειρήσεις του Δήμου μας!

Stay Tuned…

Αν θέλεις και η δική σου επιχείρηση να γίνει η επόμενη…”Επιχείρηση της Εβδομάδας” επικοινώνησε μαζί μας άμεσα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ