Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜετονομασία του ΘΕΠΑΝ σε πάρκο «Κώστα Αμανατιάδη»…

Μετονομασία του ΘΕΠΑΝ σε πάρκο «Κώστα Αμανατιάδη»…

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου συλλέγουν υπογραφές ώστε το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) να μετονομαστεί σε πάρκο «Κώστα Αμανατιάδη» για τους αγώνες που έδωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, προκειμένου το ΘΕΠΑΝ να παραμείνει στην ιδιοκτησία του δήμου.

Παράλληλα άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι συλλέγουν υπογραφές, προκειμένου η Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου να μετονομαστεί σε «Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση Κώστα Αμανατιάδη» για τους αγώνες που έδωσε ώστε να πληρωθούν δεδουλευμένα σε παλιούς εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης.

Υπάρχει και μια τρίτη ομάδα δημοτικών συμβούλων που συλλέγουν υπογραφές, προκειμένου να μετονομαστεί η Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε «Φιλαρμονική Κώστα Αμανατιάδη» εξαιτίας των προσπαθειών του αντιδημάρχου να δημιουργηθεί η φιλαρμονική που έχουμε και την οποία ζηλεύουν οι διασημότερες φιλαρμονικές του κόσμου.

Τελικά μάλλον θα πρέπει να συλλεγούν υπογραφές προκειμένου ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μετονομαστεί σε «Δήμο Κώστα Αμανατιάδη».

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ