Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο ΠΑΣΟΚ δεν θα προσφέρει στήριξη σε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα προσφέρει στήριξη σε κάποιον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Το παρακάτω δελτίο τύπου, που υπογράφεται από τον Γραμματέα κύριο Τσελίκογλου Αναστάσιο, εξέδωσε η Δ.Ο. Κορδελιού – Ευόσμου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής:

«Αγαπητοί Δημότες / Δημότισσες

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενεργό συμμετοχή σας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Χάρη σε σας, το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται! Η συμμετοχή αυτή μας γεμίζει με δύναμη ώστε η Δ.Ο. Κορδελιού – Ευόσμου, να αναλάβει ακόμα πιο δραστικές πρωτοβουλίες για τη αποκατάσταση των συνεκτικών δεσμών του με την Τοπική κοινωνία και ιδίως με την πληθωρική και απαιτητική νεολαία του Ελευθερίου, του Κορδελιού και του Ευόσμου, οι οποίες θα λάβουν χώρα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Πολύ σύντομα, τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα διενεργηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε αυτές η Δ.Ο. Ελευθερίου,Κορδελιού – Ευόσμου δεν έχει την τιμή να προσφέρει την επίσημη στήριξη του σε κάποιο υποψήφιο Δήμαρχο. Πολλά από τα στελέχη ή μέλη της παράταξης, ωστόσο, προτίθενται ή ήδη έχουν δηλώσει την υποψηφιότητα τους σε συνδυασμούς υποψηφίων Δημάρχων.

Τους ευχόμαστε να δώσουν ένα δημοκρατικό πολιτικό αγώνα, ο οποίος να παράσχει γόνιμες ευκαιρίες διαλόγου και πολυσυμμετοχικότητας! Με προτάσεις για τη βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, στη βάση του προγραμματικού λόγου του σοσιαλδημοκρατικού μας κινήματος.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε για την αγωνιστικότητα και το δημοκρατικό χαρακτήρα της πολιτικής σταδιοδρομίας, του καθενός και της καθεμίας από αυτούς/αυτές. Είμαστε βέβαιοι ότι θα λάμψει δια της πολιτικής ποιότητας που τους διακατέχει, ένας προσωπικός αγώνας με σεβασμό προς τον πολιτικό αντίπαλο και λύσεις για την τοπική κοινωνία.

Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ. Είναι η ελπίδα που αναγεννάται!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ