Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμία απολύτως δημόσια δήλωση του Στάθη Λαφαζανίδη…

Καμία απολύτως δημόσια δήλωση του Στάθη Λαφαζανίδη…

Έτσι ακριβώς όπως το γράφει ο καλός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής: «Καμία απολύτως δημόσια δήλωση του Στάθη Λαφαζανίδη».

Βέβαια ο κύριος Λεμπετλής ξεκινάει από αυτήν τη διαπίστωση για να καταλήξει στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ο Στάθης Λαφαζανίδης συνεχίζει να στηρίζει τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Βασικά ο κύριος Λεμπετλής λειτουργεί με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει».

Το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης δεν κάνει καμία απολύτως δημόσια δήλωση, θα σήμαινε ότι συνεχίζει να στηρίζει τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, εάν ο γιος του Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν και πάλι υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν θα είναι υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, αφού θα θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τον περεφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται δήλωση του κυρίου Λαφαζανίδη ότι στηρίζει τον κύριο Μανδαλιανό, αλλιώς ξεκάθαρα δεν τον στηρίζει.

Αντιλαμβάνεται επίσης εύκολα κανείς ότι με όλα όσα γράφονται, εάν ο κύριος Λαφαζανίδης ήθελε να εκφράσει τη στήριξή του στον κύριο Μανδαλιανό, θα δήλωνε πως όλα αυτά περί της απόσυρσης της στήριξής του στον Κλεάνθη Μανδαλιανό δεν έχουν καμία βάση. Ο κύριος Λαφαζανίδης δεν το κάνει όμως, γιατί όλα αυτά έχουν βάση. Καμία βάση δεν έχει ο ισχυρισμός του κυρίου Λεμπετλή ότι ο Στάθης Λαφαζανίδης συνεχίζει να στηρίζει τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Εκτός και αν ο κύριος Λεμπετλής δεν έμαθε ακόμη με ποιον θα είναι υποψήφιος ο Νέστορας Λαφαζανίδης ή δεν έμαθε πώς «καρατομήθηκε» ο Νέστορας Λαφαζανίδης από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ