Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Λαφαζανίδης: Με την ανοχή των υπευθύνων, τα ΕΛΠΕ έχουν γίνει η...

Στάθης Λαφαζανίδης: Με την ανοχή των υπευθύνων, τα ΕΛΠΕ έχουν γίνει η μόνιμη εστία μόλυνσης της περιοχής

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε σήμερα τα ξημερώματα ο Στάθης Λαφαζανίδης, πρώην δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού:

«Μια παρά δέκα πρωινή ώρα και τα ΕΛΠΕ για μια ακόμη πολλοστή φορά δείχνουν το μεγαλείο τους αδιαφορώντας για την υγεία των ανθρώπων της περιοχής του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Δυστυχώς με την ανοχή των υπευθύνων έχουν γίνει η μόνιμη εστία μόλυνσης της περιοχής. Με την θερμοκρασία στα ύψη, δεν μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρα.

Αποτέλεσμα για μια/έναν, πού είτε δεν έχει, είτε τον ενοχλεί η λειτουργία του κλιματιστικού είναι υποχρεωμένος κοινός να σκάσει από την έντονη οσμή καθαρά των πετρελαιοειδών. Σε τηλεφώνημα μου στα ΕΛΠΕ, την συγκεκριμένη παραπάνω ώρα η απάντηση του υπαλλήλου όπως τούς έχουν φαίνεται διδάξει οι προϊστάμενοι τους ήταν ,μήπως καίγονται λάστιχα κ λ.π.  Καμία φυσικά σχέση η συγκεκριμένη μυρωδιά με τα καμένα λάστιχα. Παράλληλα μου έκλεισε το τηλέφωνο, λειτουργώντας με υπεροψία κάτω από την δύναμη τού ισχυρού αδιαφορώντας για το όλο θέμα.

Το πρωί θα πάω στον εισαγγελέα να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά, με την ελπίδα κάποτε κάποιοι να δείξουν κάποια ευαισθησία στους ανθρώπους αυτού τόπου ο οποίος ζει στα 5 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, την πλατεία Βαρδαρίου τής Θεσσαλονίκης. Άλλωστε η περιοχή εντάχθηκε στο σχέδιο με διάταγμα του 61 και τα ΕΛΠΕ με το τότε όνομα  ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ  εγκαταστάθηκαν μετέπειτα.

Έχω γίνει γραφικός, με το να ασχολούμαι επί χρόνια με ένα υπαρκτό πρόβλημα και  οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να αδιαφορούν για την ζωή των τόσο χιλιάδων ανθρώπων που ζουν στην περιοχή τού νυν δήμου Κορδελιού Ευόσμου και επιπλέον να με χαρακτήριζαν και με άλλα κοσμητικά επίθετα γιατί προσπαθούσα να προστατέψω τα αυτονόητα, γιατί αυτού του είδους οι ενέργειες, είναι αντίθετες των παράλογων χωρίς όρια συμφερόντων τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ