Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απομόνωση της Διαλογής συνεχίζεται παρά το τέλος των εργασιών

Η απομόνωση της Διαλογής συνεχίζεται παρά το τέλος των εργασιών

Χθες παραδόθηκαν στη κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες της εσωτερικής περιφερειακής. Στο προηγούμενο διάστημα γινόντουσαν εργασίες στο κομμάτι πριν τη γέφυρα Καλοχωρίου, μέχρι την έξοδο που υπήρχε από την Διαλογή προς την περιφερειακή. Από την στιγμή που ξεκίνησαν τα έργα στο συγκεκριμένο κομμάτι, είχε απομονωθεί η περιοχή της Διαλογής, καθώς δεν μπορούσαν οι κάτοικοι να εισέλθουν στην κεντρική οδική αρτηρία, για να εξυπηρετηθούν ως προς τις ανάγκες μετακίνησης τους.

Σε «ενοχλήσεις» και πίεση από την αρθρογραφία μας, με την ανάδειξη του θέματος και με τα ανάλογα ερωτήματα και προβληματισμούς, για το πρόβλημα αυτό που δημιουργήθηκε για τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων είχε αναφέρει πως θα έκλεινε η έξοδος μόνο στην διάρκεια των έργων και θα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει το άνοιγμα της.

Επειδή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αντιδήμαρχο

  • Έχετε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για πολλούς δημότες;
  • Αν ναι, σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί;
  • Ποια η κατάληξη των ενεργειών σας;
  • Θα ανοίξει η έξοδος και αν ναι, πότε;
  • Θα ανοίξει πριν τις δημοτικές εκλογές ή θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα η επόμενη διοίκηση;
  • Θεωρείτε πως υπήρξε ολιγωρία στον προγραμματισμό του έργου από μέρους σας (ατομική και ως διοίκηση γενικότερα) και βρεθήκατε «προ εκπλήξεως»;
  • Μέχρι ποιο σημείο είστε διατεθειμένος να φτάσετε, ως προς την πίεση, για να λυθεί το πρόβλημα;

Όσοι εκλέγονται πρέπει να κατανοούν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν, αλλά και τη δυναμική που μπορούν να αποκτούν από την «εκμετάλλευση» του πληθυσμού. Χρειάζεται γνώση, έρευνα, μελέτη για να μην δημιουργούνται πρώτα τα προβλήματα και μετά να τρέχουν να τα διορθώσουν. Δεν νοείται η οποιαδήποτε Αρχή να μην υπολογίζει τον δήμο μας, αφού αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Τσιότσος Αθανάσιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ