Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που η διοίκηση ψηφίζει λευκό σε εισήγησή...

«Υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που η διοίκηση ψηφίζει λευκό σε εισήγησή της;»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2023, στο θέμα της παρέκτασης που ζητούσαν εργαζόμενοι ώστε η προσφυγή τους για μόνιμη και σταθερή εργασία να δικαστεί στην Αθήνα.

«Ήρθε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή. Αντί να λήξει εκεί, το φέρατε σ’ εμάς και κάνετε χάρη στους εργαζόμενους που ψηφίζετε λευκό και ευελπιστείτε να βρεθούν κάποιοι να ψηφίσουν υπέρ για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι αυτό που πιστεύουν ότι μπορούνε να κερδίσουν», είπε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και συνέχισε υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Εμείς δεν φοβόμαστε κύριε Σωτηράκη. Θα το ψηφίσουμε. Θα πρέπει να ντρέπεστε κύριε Σωτηράκη που φέρνετε εισήγηση με πρόταση λευκό. Υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που η διοίκηση ψηφίζει λευκό στην εισήγησή της; Πέστε μου έναν. Είναι ντροπή».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για να ζητήσει από τον κύριο Αλεξανδρίδη να κατεβάσει τους τόνους, ενώ μια τέτοια παρέμβαση ήταν εντελώς αχρείαστη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος λειτουργεί με τον συγκεκριμένο τρόπο.

«Να μην το φέρνατε αν δεν το πιστεύατε. Η διοίκηση όταν εισηγείται κάτι προσπαθεί να πείσει και τους υπόλοιπους να το ψηφίσουν και δεν νίπτει τας χείρας της σαν Πόντιος Πιλάτος», τόνισε ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Πάντως πρέπει να ερευνηθεί εάν υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που η διοίκησή του εισηγήθηκε κάποιο θέμα και ψήφισε λευκό. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συμβαίνουν απίθανα πράγματα γιατί πολύ απλά έχει μια απίθανη και ευθυνόφοβη διοίκηση, η οποία μάλιστα θέλει να συνεχίσει να διοικεί! Άραγε γιατί; Για να συνεχίζει να ψηφίζει λευκό και να καλεί άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Κιμ. Ο.

Σύμπλευση των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ