Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣύμπλευση των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα

Σύμπλευση των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα

Σύμπλευση της διοικούσας παράταξης Μανδαλιανού και της παράταξης Μανούκα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2023, στο θέμα της παρέκτασης που ζητούσαν εργαζόμενοι, προκειμένου να συζητηθεί σε δικαστήριο της Αθήνας η προσφυγή τους για μονιμοποίηση.

Η διοίκηση Μανδαλιανού ψήφισε λευκό, ενώ εισηγήθηκε την παρέκταση, γιατί, όπως ο ίδιος ο δήμαρχος είπε, δεν πείστηκε! Οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη Μανούκα ψήφισαν λευκό, γιατί ψήφισε λευκό η διοίκηση και πέταξε το μπαλάκι στην αντιπολίτευση για να βγάλει το φίδι από την τρύπα!!

Η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να επανεκλεγεί και η παράταξη Μανούκα θέλει να γίνει διοίκηση. Για ποιο λόγο; Για να ψηφίζουν λευκό, προκειμένου να μην έχουν ευθύνες. Η ευθυνόφοβη διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να παραμείνει διοίκηση και η ευθυνόφοβη παράταξη Μανούκα θέλει να γίνει ευθυνόφοβη διοίκηση στη θέση της ευθυνόφοβης διοίκησης.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τις δύο παρατάξεις. Εάν φοβούνται να ψηφίσουν, να παραιτηθούν και να πάνε στο σπίτι τους. Δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Αλεξανδρίδη, Λεμπετλή και Κοκονά, που ψήφισαν το θέμα, τι είναι; Κορόιδα που μπορεί να τρέχουν στον εισαγγελέα, εάν βρεθεί κάποιος καλοθελητής να κάνει καμιά καταγγελία; Και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα είναι οι έξυπνοι;

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας. Δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν ή διεκδικούν θέσεις και μισθούς, αλλά δεν θέλουν τις ευθύνες που απορρέουν από αυτές τις θέσεις και από αυτούς τους μισθούς. Τις ευθύνες να τις πάρουν άλλοι. Και πώς με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πάει μπροστά ο δήμος;

Λ. Ερ.

«Υπάρχει άλλος δήμος στην Ελλάδα που η διοίκηση ψηφίζει λευκό σε εισήγησή της;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ